Intr-o era a tehnologiei cand totul se gaseste la un click distanta, Romania ramane tara in care trei sferturi din scoli nu au infrastructura si dotarile necesare pentru o educatie decenta, multe dintre acestea nu au reusit sa treaca de batranul Pentium I-III, pentium IV se gaseste mai mult prin scolile din orasele mari, iar internetul reprezinta un vis frumos pentru multi copii. In schimb, mai marii Bisericii Ortodoxe Romane si-au permis sa-si doteze birourile noului sediu, inaugurat saptamana trecuta, al centrului de presa Basilica si postului de radio/TV Trinitas, cu aparatura de ultima generatie si calculatoare Apple. Pentru ca de ce sa te chinui cu epave de calculatoare gen pentium, semproane, athloane si alte agregate pentru #saraci, cand poti sa cumperi ce e mai bun, ca doar, vorba aia, nu dai din banii tai, dai din banii fraierilor.

Vorba parintelui Daniel, „dai un ban, dar macar iei ceva frumos”.

E greu sa zic ceva fara sa ma enervez, asa ca o sa ma abtin de la orice alt comentariu, ca e totusi inceput de saptamana.

Atat vreau sa mai punctez: Ipocrizie si nesimtire, doua cuvinte care descriu perfect Biserica Ortodoxa Romana.

inaugurare trinitas

Trecem peste situatia absurda de a sfinti mizeria cu un trafalet, care cica nu e trafalet, e miruitor telescopic, aflam acest lucru de la Chinezu. Auzi, miruitor telescopic. Instrument din ala am folosit si eu cand am zugravit bucataria. Identic.

Mariciu a fost mai vigilent si a surprins excelent momentul.

bor miruieste cu bor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.