Începutul de noiembrie aduce la Cluj-Napoca o nouă ediţie a festivalului internaţional Cluj Blues Fest, a patra, un festival micuţ care tinde să devină unul de tradiţie în Capitala Ardealului.

Anul acesta, organizatorii şi-au propus să susţină blues-ul autohton şi să sprijine artiştii români, astfel că avem un lineup format exclusiv din conaţionali, ceea ce e un lucru admirabil şi de apreciat într-o perioadă în care mulţi organizatori de evenimente se îngrămădesc să invite străinezi şi uită că există la ei în ţară artişti poate mai buni şi mai talentaţi decât cei veniţi din alte ţări. Nu zic că e greşit să chemi străini, dar ar fi indicat să ne mai îndreptăm puţin atenţia şi spre trupe româneşti care şi-ar dori să arate ce pot, dar nu au unde pentru că nimeni nu îi caută şi nu îi cheamă. Sunt un susţinător al muzicii româneşti şi mă bucur că există festivaluri şi evenimente care dau şanse şi artiştilor români să demonstreze ce pot. O bilă albă pentru astfel de organizatori.

Aşadar, Cluj Blues Fest îi aduce în perioada 3-4 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor, pe Marcian Petrescu & Trenul de Noapte şi A.G. Weinberger, în prima zi, iar în a doua vor urca pe scenă Soul Serenade şi marele Alexandru Andrieş, ultimul fiind unul dintre artiştii consacraţi ai scenei de blues din România. Vedeţi aici cine sunt cei care ne vor (în)cânta la această ediţie.

Puneţi mâna pe bilete şi haideţi să vedeţi un regal de blues adevărat. Un abonament pe două zile e 80 lei, iar pe o zi 50 lei. Le puteţi achiziţiona şi online prin intermediul platformei ambilet.ro.

Haideţi la Cluj Blues Fest că merită! Şi nici biletele nu sunt scumpe, sunt chiar ieftine, 50 lei e o cină în oraş, dar măcar la festival aveţi şansa să descoperiţi patru trupe româneşti remarcabile şi vă veţi îmbogăţi puţin cultura muzicală.

Mai multe detalii pe www.clujbluesfest.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.