Însemnări

Noul meniu Dublu Booster LTD de la KFC

Meniul meu preferat de la KFC este fără doar şi poate Dublu Booster picant, nu consum niciodată altceva în momentele când ajung pe acolo. My guilty pleasure. :)

Sâmbătă seara, după un periplu de 20 km prin Bucureşti m-a luat o foame monstru şi pentru a potoli-o am intrat în KFC-ul de la Romană cu gândul la un dublu booster clasic. Aşa am aflat că meniul meu favorit a avut parte de un upgrade într-o ediţie limitată, Dublu Booster LTD, şi nu am stat pe gânduri şi am comandat unul să văd ce poate. Am ales varianta picantă şi cu ceapă caramelizată, eu fiind pasionat de mâncare picantă, şi nu am regretat deloc, căci efectiv m-am îndrăgostit de el. Gustul acela de ceapă caramelizată în combinaţie cu picant e divin, fără să exagerez deloc. Şi eu nu sunt genul să fac laude doar să mă aflu în treabă, când îmi place ceva la nebunie şi îmi încântă papilele gustative, scriu şi împărtăşesc cu mare drag plăcerea pentru a o încerca şi alţii.

Ce conţine acest meniu?

2 buc. pulpă de pui picantă, ceapă caramelizată, 2 felii brânză Cheddar, castraveți murați și sos Original Burger, alături de cartofi prăjiți porție medie și suculețul.

Preţul unui meniu este 17 lei şi sper să nu rămână doar la stadiul de limited edition şi să devină permanent pentru că e altceva decât meniul clasic, are o savoare aparte.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.