Însemnări

Nu contează cât de scurtă-i fusta dacă în cap îi bate vântul

Fete faine avem în Cluj, şi nu numai, cred că nimeni nu are nimic de obiectat la capitolul ăsta. Problema e că cu cât îs mai faine şi au ce să arate cu atât gradul de inteligenţă e mai mic, acuma nu zic că domnişoara Larisa Popescu intră în categoria asta, nu vreau să generalizez şi să fac afirmaţii nefondate doamne fereşte, dar judecând după activităţile şi interesele dânsei, trageţi voi concluziile.

Mă gândesc că părinţii cu situaţie o fi având că din câte ştiu la Coşbuc termină numai ăştia barosani, de arătat are ce să arate în poze, un suflet mare are Doamne dă-i sănătate, prin Obseşăn mă gândesc că umblă destul de des şi un fotbalist liber de contract tot se va găsi şi pentru ea în oraşul ăsta cu două echipe în prima ligă. Dacă nu-i de la CFR poate-i de la „U”, că Prinţu Cristea n-a sta la nesfârşit cu Bianca, nu?

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

 • FlyinG

  Ohoho…. printul Cristea de 2 luni nu mai e cu Bianca :)).

  Esti in urma cu info boss. :P

  RăspundeRăspunde
 • Sf. Vasile

  Da? Se poate, ultima data cand am verificat erau despartiti, apoi iar s-au apucat… acum iar sunt despartiti.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.