Online & Tech

Nu e o idee buna sa faci piese din astea

Romanul e un popor sensibil si nu suporta tiganii, iar cand se simte jignit de aceasta etnie reactioneaza dur, uneori chiar violent, asta o stie toata lumea. Partea proasta e ca unii inca nu au inteles asta si insista sa faca succese pe tema asta.

Am gasit piesa de mai jos si cand am citit comentariile mi-am dat seama de ce e gresit sa te lansezi pe scena muzicala cu o asemenea piesa penibila si lipsita de talent,l piesa cu care nu faci decat sa provoci si sa instigi la ura si violenta. Nu iti aduce nimic bun pe viitor, pentru ca lumea te va percepe ca si tiganul ala care si-a batut joc de romani si din start ai pierdut. Sa scrii o piesa ca asta denota ca nu esti decat un gainar de trei lei in cautare de atentie pe o scena muzicala si asa dominata de tot felul de anti-talente si rebuturi.

sebastian konvict

Bai, Sebastian Konvict, ai incercat sa produci un viral si sa te bage si pe tine lumea in seama, dar nu ti-a iesit si ai ramas tot la stadiul de vierme irelevant.

Orice rupt in cur poate pune trei versuri pe hartie si are impresia ca poate face hip hop, dar pana sa ajungi ca Sisu, Cheloo sau Uzzy mai ai mult de invatat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.