Media

Nu exista ceva mai penibil…

…ca cele doua slugi anteniste, doi lacheti ai varanului puscarias, Mircea Badea chiar el si un alt nimeni-n drum pe numele sau de fata mare Felix Rache (ce dracu de nume e Rache, frate?), facandu-se de cacao in public. Nu e prima data cand aleg sa manance rahat la ore de maxima audienta si in mod sigur nu va fi nici ultima, problema e ca oamenii astia ajung sa manipuleze oameni, batrani naivi si creduli, si sa ii faca sa creada tot ce zic, ceea ce e mult mai grav. Si apoi ne trezim la momente penibile in care unul ca Victor Ponta ajunge sa fie cotat ca favorit sa castige prezidentialele.

badea si felix rache

Cei doi „intelijenti” din Latrina 3, cu ghilimele de rigoare, s-au gandit sa se alature si ei campaniei umanitare #IceBucketChallenge, doar ca in loc sa doneze si ei o suma mica acolo, ca oricum ii plateste Condamnatul foarte bine, ei ce au facut, au transformat campania intr-o gluma despre Udrea, Basescu si Crin Antonescu. Ba, cum va mai suporta Pamantul asta, leprelor!

Nu, nu exista nimic mai trist decat doi baieti care incearca sa faca umor si nu reusesc decat sa se afunde si mai mult in mlastina ridicolului. Parca te cuprinde asa un pic tristetea cand vezi doi adulti comportandu-se ca doi copii cu sindrom down.

Curat penibil, moncher!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.