Însemnări

Nu-i usor sa alegi o firma de amenajari interioare, dar nici dificil

Ma uit tot mai des pe site-uri imobiliare, la apartamente si case de vanzare. Stiu ca vine si vremea mea, ca tuturor de altfel, cand trebuie sa ma gandesc la viitor, sa zbor din casa parinteasca si sa ma asez la casa mea. Pentru unii, acel moment vine mai devreme, pentru altii vine mai tarziu, fiecare depinde de puterea sa financiara si de cum se va descurca. Pentru toata lumea, banii sunt o problema, unii au mai putini, unii mai multi. Nimeni nu-i perfect.

amenajari interioare

In momentul cand te decizi asupra ce apartament sau casa sa iti cumperi, strangi suma necesara cu chiu cu vai, o intreaga agoniseala de-o viata, platesti, semnezi contractul si dupa ce te vezi proprietar, urmeaza o alta parte dificila, sa gasesti o firma amenajari interioare care sa vina si sa se ocupe de „treaba murdara”, cum ar veni. Sa-ti amenajeze noul cuibusor de nebunii dupa chipul si asemanarea ta. Gasirea unei firme care sa aiba ca obiect de activitate design-ul interior nu este tocmai un lucru usor de realizat, vei avea multa bataie de cap, multe recomandari primite de la apropiati si multe solutii de unde sa alegi, caci piata e destul de aglomerata. Dar cel mai important este sa alegi o firma de care ai auzit si de care ai auzit un feedback foarte bun si pe care o recomanda si altii.

Nu alege niciodata o firma amenajari interioare dupa recenziile pe care le citesti pe internet, e cea mai mare greseala pe care o poti face, pentru ca recomandarile de pe internet pot fi scrise chiar de angajatii firmei respective si sunt lipsite de credibilitate. Daca vrei sa faci o alegere buna, bazeaza-te exclusiv pe feedback-ul pe care il primesti de la rude, prieteni, vecini sau cunoscuti care au colaborat cu o anumita firma. Ei va pot oferi cele mai bune recomandari.

La noi in bloc, cand incepe un vecin sa-si amenajeze ceva prin casa, brusc se trezesc alti cinci vecini ca si ei ar vrea sa isi mai faca oaresce prin apartament. Cand s-a facut izolarea blocului pe o parte, s-au trezit si celelalte scari ca vor si ei sa-si izoleze, ca au vazut ca baietii au muncit bine, fara probleme, au fost seriosi si au terminat rapic. Pentru ca atunci cand esti o firma serioasa, cu oameni muncitori si nu faci munca de mantuiala, ai clienti si primesti recomandari. Sfanta treime a business-ului: seriozitate, determinare si profesionalism.

Advertorial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.