De neinteles

Nu înțeleg rostul puzzle-urilor

Una dintre puținele invenții pe acest Pământ la care nu îi înțeleg rostul este puzzle-ul. Nu am făcut niciodată un puzzle și nici nu vreau să încep acum, mi se pare o mare pierdere de timp și o risipa de energie inutilă, care ar putea fi folosite făcând altceva mai util, mai cu folos. Am un puzzle de 1500 de piese cu un peisaj fain, pe care am încercat să-l fac acum câțiva ani, când eram mai tânăr, dar am renunțat după două zile când am realizat că nu mă ajută la nimic chestia asta și îmi consumă prea mult timp. Mi se pare că puzzle-urile sunt făcute pentru oameni cu prea mult timp liber.

Nu înțeleg la ce te ajută să faci un puzzle de vreo câteva mii de piese, să-ți pierzi câteva ore sau chiar zile bune pe el, ca după ce într-un final l-ai terminat, să îl strici și să-l bagi înapoi in cutie. Nu, serios, care e rostul? De ce naiba îl mai faci dacă oricum îți vei distruge munca după câteva minute?

Ok, îl faci, îl termini, îl admiri, arată frumos, ești mândru de el și de tine că l-ai terminat, iar după ce te-ai plictisit să te uiți la el, te apuci să îl distrugi și să îl pui în cutie. Practic, îți distrugi munca de câteva zile (sau ore) în câteva minute.

Mă ajută cineva să înțeleg la ce te ajută să faci un puzzle?

puzzle

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.