Carul cu nervi

Nu mai pot cu divele false de Instagram crescute artificial

Nu mai suport închipuitele și figurantele astea de Instagram care pozează în dive. Pur și simplu nu le mai suport. Tot încerc să le ignor, să nu le urmăresc, dar dacă ditamai PRO TV-ul mi le aduce în față e deja prea mult.

S-a întâmplat astăzi când marea televiziune, una respectabilă de altfel, a dat drumul în jurul amiezii unui live cu o așa-zisă influeceriță de carton crescută pe Instagram, Ana Morodan, care a început dea lecții de social media și cum să îți muți business-ul din offline în online. Tocmai ea, ființa atotștiutoare, care nu are pic de expertiză în acest domeniu, dar care încearcă să demonstreze că se pricepe la tot. Doar încearcă.

Știe cineva câte proiecte a dezvoltat Morodanca în social media de își permite să vină să dea lecții? Ce expertiză are? Ce portofoliu are? Ce rezultate a obținut de-a lungul carierei?

Eu după mai bine de zece ani de muncă în social media și 13 ani de publishing online, activez în industria blogging-ului din 2007 și în media locală din 2012, dar tot nu îmi permit să dau lecții, în schimb ființa asta de care am auzit vag prin online de maxim doi ani a ajuns să ofere sfaturi de business.

Dacă te pozezi semi-nud, îți trântești tri poze cu decolteul tău generos și îți arăți cracii pe net, iar cetățenii îți dau like și te urmăresc pe instagram, nu înseamnă că ești în măsură să dai sfaturi de business.

Și ca Morodanca sunt sute de astfel de pseudo-dive parașutate de la coada vacii în lumea glamour a fashionului.

Românce cu aere de kardashian care își trăiesc viața perfectă pe insta ar trebui să ne scutească de lecții despre succes și să mai coboare cu picioarele pe pământ că prea s-au ajuns.

În concluzie, „vedetele” instagramului românesc crescute artificial nu au viață lungă în spațiul public, așa că „bula morodan” va exploda curând sub greutatea falsității lor.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.