Însemnări

Nunta anului pe naiba. Doar o afacere de 8 ani

Cristi Borcea a făcut cel mai costisitor transfer din viaţa lui, şi-a luat nevastă cu 1 milion de euro, un transfer care nu-i va îndeplini visul etern – Champions League, dar va avea cine să-l înveselească atunci când marea iubire – Dinamo – pierde contra vreunei Vorskla sau Elfsborg.

8 ani a avut de aşteptat Alina Vidican pentru a putea ieşi în societate ca şi noua doamnă Borcea, pentru a se putea afişa prin Dorobanţi cu un inel de câteva zeci de mii euro, la bordul unui porşan, un cadou de nuntă umil.

8 ani de aşteptare pentru a intra în atenţia mass-mediei, a tabloidelor, a deveni un produs al showbiz-ului românesc.

8 ani de aşteptare pentru a avea acces mai uşor la contul barosanului, timp în care a trebuit să se mulţumească cu sume derizorii de câteva mii de euro.

Timp de 8 ani, Alina a fost nevoită să o privească cu invidie pe Mihaela (fosta soţie a lui Borcea) cum monopolizează totul; era normal, doar aveau o căsnicie de ceva mai mulţi ani, în care a apărut şi un copil in viata lor. Dar, începând de astăzi, a răsărit în sfârşit soarele şi pe strada Alinei, totul a devenit oficial la starea civilă.

Aşadar şi prin urmare, Alina Vidican este prima femeie care va accepta ca soţul să o înşele pe faţă. Cum cu cine, cu Dinamo, bre, nu echipa e marea iubire a lui Borcică?

Le dau maxim 2 ani până la prima înfăţişare pentru divorţ, hai să fie 3 ani cu indulgenţă.

6 Comments

 1. mda…nunta anului :))

  RăspundeRăspunde
 2. Participa la http://dhost.ro/concurs si poti castiga gazduirea unui blog timp de un an gratuit. Mai multe detalii gasesti la linkul specificat anterior.

  RăspundeRăspunde
 3. ma tu de-asta n-ai venit la fotbal..ai fostla nunta la borcea??

  RăspundeRăspunde
 4. da, ma, am avut invitatie si nu m-am dus din cauza examenelor :))

  RăspundeRăspunde
 5. Eu cred ca vor fi 5 pentru ca acestia cred ca sunt numarul minimi de ani dupa care imparti in jumatate averea obtinuta.

  RăspundeRăspunde
 6. Eu m-am referit ca Alina a stat cu Borcea 8 ani, sau cel putin asa a spus ea intr-un interviu, de unde si, o afacere de 8 ani :))

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.