Aseara, duminica, de la ora 20, in timp ce altii se pregateau pentru ziua de luni si asteptand marele meci dintre Real Madrid si Barcelona, intr-o micuta incapere a Casei de Cultura a Studentilor din Cluj, s-a desfasurat un spectacol fain teatru, „El si Ea”, piesa pusa in scena de Teatru LooL – o comedie romantica savuroasa si extrem de amuzanta, care s-a jucat cu sala aproape plina.

El – Mircea Petrule – care e si managerului Teatrului LooL – joaca exceptional, natural, evervescent, plin de umor, cu replici taioase, amuzant si face un rol demential in piesa asta.

Ea – Alexandra Morar – Superba. Pur si simplu superba si extrem de… hmmm.. atragatoare si sexy, cu o prezenta scenica de invidiat, iar, la fel ca si Mircea, face un rol magistral. Amandoi se completeaza perfect si reusesc sa dea viata unor personaje despre care ai putea spune ca sunt reale. Si, pe langa asta, reusesc sa surprinda perfect viata de casnicie tipic romaneasca.

Se simte pasiunea si daruirea celor doi pe parcursul piesei, se vede ca fac ceea ce le place si isi dau silinta ca publicul sa fie multumit. Din punctul meu de vedere, al spectatorului de rand, piesa a fost fara greseala, fara balbaieli, fara off-uri, pauze lungi sau alte gafe. Iar ropotele de aplauze de la final au spus totul.

teatru lool - piesa el si ea

Despre piesa nu va zic prea multe si despre ce e vorba pentru ca nu vreau sa va ofer spoilere, dar va recomand cu cea mai mare caldura sa nu ezitati sa o vedeti cand mai aveti ocazia pentru ca nu veti regreta.

Ceea ce mi-a placut, pe langa piesa in sine, a fost faptul ca organizatorii au ales sa-i intampine pe vizitatori la intrare cu sucuri si clatite, ceea ce mi se pare o chestie foarte tare. Mai rar asa ceva la o piesa de teatru. Sau la un spectacol in general, orice fel de spectacol.

Clar ma mai duc la piesele Teatrului LooL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.