Clujul meu

O bere craft de luat în seamă: Meron Cascara

Nu pot să spun că sunt mare fan al berilor artizanale, dar ocazional îmi place să mai descopăr câte una, două, așa când îmi aduc aminte, iar unele sunt chiar bine făcute, au un gust bun și se ridică la înălțimea berilor clasice din comerț pe care le consumăm cu toții.

Cum este și cazul MERON CASCARA, produsă aici la Cluj-Napoca de niște mici întreprinzători locali de pe Calea Baciului și pe care, din nefericire, abia recent am descoperit-o. O găsiți, evident, la cafeneaua Meron de la Central. Prețul e 15 lei.

Are 6.2%, se simte hameiul și îmi place că are gustul acela amărui specific berii, adică simți că bei o bere bună, nu licori din alea cu arome pe care unii le numesc bere.

Mie unul nu îmi plac berile artizanale făcute cu tot felul de arome de simți că bei sirop, mi se face rău, dar văd că sunt creatori care au început să scoată niște preparate chiar mișto, ceea ce e bine.

Mai testez și alte asemenea beri fiindcă am observat că în ultima perioada a explodat pur și simplu conceptul craft la noi în patrie.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.