Clujul meu

O bila neagra pentru Uzina de Dume si Radio Impuls

uzina de dumeEu sunt mare ascultator de Radio Impuls, pe care il am in casti trei sferturi din zi, iar matinalul cu Mishu si Stefan, Uzina de Dume, este, din punctul meu de vedere, cea mai buna emisiune de radio din FM-ul romanesc. Baietii astia au un dar special de a te binedispune in fiecare dimineata si de a-ti face ziua mai buna. Si daca ii ascultati la birou in timp ce munciti, parca aveti mai mult spor sa va faceti treaba. Nebunii astia doi sunt foarte buni la ceea ce fac.

Dar astazi simt nevoia sa-i taxez cu o bila neagra pe cei doi matinali de pe Impuls. In aceasta dimineata, in timpul unei interventii telefonice, in jur de ora 9, au citat doua glume de pe Times New Roman, uitand sa mentioneze de unde citesc, lucru care nu e deloc etic si nu se face. Esti cel mai ascultat radio din Cluj-Napoca, te auzi in Bucuresti si alte orase mari din tara, nu poti sa faci din astea. Ce, tu esti Morar si Buzdugan ca sa ciordesti glume de pe internet si sa-ti insusesti munca altora, apoi sa te lauzi de cat de bun esti tu in FM si ce emisiune ascultata realizezi tu? Asa ceva nu se face cand esti un radio cu pretentii si te lauzi ca esti cel mai ascultat post. Numa’ zic.

De asemenea, daca tot vorbim de radio Impuls, trebuie sa semnalez o chestie: nu-mi place deloc de „blonda radiolului”, Ioana Botezan, si de fiecare data cand intra gagica asta on air simt nevoie sa schimb postul. Are blonda niste povesti si zice niste chestii de-ti vine sa-ti bati pruncii si muierea. N-am nimic personal cu ea, asta e parerea mea, poate unora le place cum presteaza on air, eu nu ma enumar printre ei.

2 Comments

  1. Vasilica, mama :),

    Am descoperit intamplator blogul tau. Am citit ce ai scris despre Uzina de dume si bila noastra neagra. Daca poantele au fost de acolo atunci ai dreptate intru-totul. Primim foarte multe mesaje de la ascultaori. Le citim cu drag. Unele foarte bune. Nu stim daca ele sunt poantele ascultaorilor sau luate de altundeva. Desi ne place Times New Roman, nu intotdeauna il citim pentru a controla totul. Inca ceva. Critica ta ne-a prins mult mai bine decat laudele tale :) De ce ? Pentru ca ea nu este gratuit – rautacioasa ci vine dintr-un drag de-al tau pentru o constructie serioasa. Foarte important ! Iti multumim !!!

    RăspundeRăspunde
  2. Mersi, Stefane! Eu nu critic niciodata cu rautate, criticile mele sunt constructive. Avem cel mai tare si mai bun matinal din FM-ul romanesc. Sunteti foarte buni si nimeni nu va poate lua asta :-)

    Kip up za good work…

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.