Blogosfera

O întrebare pentru Alina Gorghiu

Îmi zice cineva printr-un mesaj privat că sinistrul personaj Ionuț Iancu, un bloggeraș amărât și insignifiant, a fost din nou prost, ca întotdeauna. Lingăul penelist, care e postac de partid și se ocupă de partea de comunicare în Partidul Național Liberal, nu s-a putut abține să nu îi jignească gratuit pe niște oameni care nu i-au greșit cu absolut nimic, postând pe twitter un comentariu mizerabil și jenant la adresa suporterilor clujeni care au făcut deplasarea la București pentru meciul de duminică seara, pe banii lor, frustrat probabil că echipa lui de suflet, FCSB, a fost realmente dominată la ei acasă, pe Arena Națională, de cei 5000 de simpatizanți ai Universității Cluj, care au cântat până la final pentru această echipă în ciuda înfrângerii categorice cu 3-0. De altfel, cretinul e și mare fan al echipei lui Becali.

ionut iancu retard

Acesta este individul. Nu-i dau link spre blog că nu vreau să-i fac trafic penibilului.

ionut iancu retardat

Și vin eu cu o întrebare de bun simț pentru doamna Alina Gorghiu, președinte PNL: Cu tot respectul pe care îl am pentru dumneavoastră, vă simțiți bine știind că în partidul pe care îl conduceți există asemenea elemente umane? Și mai mult, acest element să fie responsabil de comunicare în acest partid?

Iancule, tu ești prea prost și redus ca să înțelegi ce înseamnă să faci o deplasare pentru echipa favorită, pe banii tăi, pentru că singurele tale ieșiri în afara Bucureștiului sunt cele în care îți plătește partidul drumurile în teritoriu la împărțit pliante și pixuri.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.