De neinteles

O mica dilema de la eMag.ro

Ma uitam astazi peste oferta de telefoane mobile de la eMag.ro si am vazut un model, LG Optimus L9 P760, care are doua preturi diferite in functie de culoare. Modelul pe alb e mai scump, 969.99 lei, iar modelul pe negru e mai ieftin cu 10 lei, adica 959.99 lei. De ce?

Ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg de ce modelul pe alb e intotdeauna mai scump decat cel pe negru? Nu e prima data cand vad chestia asta si n-am priceput-o niciodata. Zau daca reusesc sa inteleg de ce un smartphone cu carcasa alba e mai vanat decat unul cu carcasa neagra. Poate ma lamureste cineva si pe mine sa nu mor prost.

emag_LG Optimus L9

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

  • Tiberiur

    Pai din acelasi motiv din care o masina alba e mai ieftina ca una colorata.
    Motivul se numeste: vopsea.

    Diferenta de pret e mica la telefoane pentru ca cantitatea de vopsea pentru o carcasa e net inferioara celei pentru o masina.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.