Cinemateca

O nouă porție de seriale bune de văzut vara asta

Cu majoritatea serialelor consacrate în pauză până la toamnă, noi, consumatorii înrăiți de seriale trebuie să descoperim „material” nou cu care să ne delectăm și să ne ocupăm timpul nostru prețios. Și har domnului că avem de unde alege. Am descoperit 4 producții interesante și numai bune de urmărit în această vaară, toate apărute anul acesta.

1. Between (2015) – TRAILER

between 2015 netflix

O boală misterioasă și necruțătoare omoară toată populația adultă dintr-un micuț orășel din America cu excepția tinerilor sub 21 ani . Guvernul SUA pune orașul în carantină și îi izolează de restul lumii pe cei rămași până când cercetătorii află cu ce au de a face. Nimeni nu intră, nimeni nu iese, cam asta e deviza. Serialul este unul canadian, regizat de Jon Cassar și Michael McGowan. O nouă producție proprie marca Netflix, care începe să se miște foarte bine pe zona de seriale.

2. The Robot (2015) – TRAILER

Sub sloganul „Democrația noastră a fost hackuită / The democracy has been hacked”, serialul The Robot urmărește viața lui Malek, un tânăr hacker, activist, extrem de retras și antisocial, care comunică cu oamenii prin intermediul platformelor online de hacking. Viața lui se schimbă radical când este recrutat de un grup misterios de anarhiști. Serialul este regizat de Niels Arden Oplev.

3. Powers (2015) – TRAILER

Vă era dor de un serial cu supereroi? Ei bine, atunci trebuie să vedeți Powers. Un serial despre o lume în care oamenii cu puteri și cei fără trăiesc în armonie și co-există, centrat pe doi detectivi, Christian Walker și Denna Pilgrim, ce lucrează într-o divizie specială a poliției din Los Angeles, „Powers Division”, divizie responsabilă de menținerea echilibrului între populația umană și cea cu puteri, ca să zic așa. Îmi aduce aminte de un alt serial antologic care a făcut senzație în 2006/2010, Heroes.

powers-tv-series

4. The Interceptor (2015) – TRAILER

Un ofițer vamal, Marcus Ahston, este recrutat de o nouă divizie specială responsabilă cu urmărirea celor mai căutați criminali din Marea Britanie. Un serial englez regizat de Farren Blackburn, Richard Senior, Julian Holmes și Cilla Ware.

the interceptor 2015

2 Comments

  1. Mi-ai redeschis apetitul de seriale citind acest post. Between a intrat pe lista mea de seriale. Vizionare placuta!

    RăspundeRăspunde
  2. @rominho: Baftă și vizionare plăcută :)

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.