Dacă Dinamo câştigă titlul sezonul ăsta şi ajunge în grupele Champions League promit că mă duc la unu-două meciuri, indiferent unde se vor juca, că se joacă la Bucureşti sau sub Chietrişica (Piatra Neamţ). Nu promit că mă voi duce la toate meciurile, că nu ştiu cum oi sta cu facultatea, dar la 1-2 tot ajung. Promit.

Şi asta aşa, doar să aud imnul ăla celebru. Că nici nu mai ştiu de când se pregăteşte Dinamo pentru Champions League. Anu’ ăsta trebe să ajungem acolo. Musai.

Şi să rămână „U” CLUJ pe prima scenă a fotbalului românesc şi nu mai cer nimic de la viaţă. Astea două dacă se întâmplă io îs cel mai fericit om din Univers, să ajungă câinii în Ligă şi să rămână Şepcile Roşii în Liga 1.

7 comentarii la „O promisiune”
  1. 1. Poti vedea meci de UCL si la Cluj, te duci pe stadionul CFR`ului, nu trebuie sa mergi pana la Bucuresti sa vezi un meci. Iei busul 30 din Piata Mihai Viteazul si te dai jos la gara… urci in Gruia si s`a rezolvat.

    2. Stadionul din Piatra Neamt NU E OMOLOGAT pentru meciuri de UCL, doar cel din Cluj al rivalei Universitati (CFR) si cel din Ghencea. Alte stadioane omologate vor mai fi Lia Manoliul si cel al lui U, cand v`a fi gata.

  2. În privinţa Universităţii, de acord, toţi ne dorim să rămână în prima ligă. Însă, după scurta aventură a lui Dinamo în cupele europene de anul acesta, chiar crezi că poate lua titlul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.