Însemnări

O promisiune

Dacă Dinamo câştigă titlul sezonul ăsta şi ajunge în grupele Champions League promit că mă duc la unu-două meciuri, indiferent unde se vor juca, că se joacă la Bucureşti sau sub Chietrişica (Piatra Neamţ). Nu promit că mă voi duce la toate meciurile, că nu ştiu cum oi sta cu facultatea, dar la 1-2 tot ajung. Promit.

Şi asta aşa, doar să aud imnul ăla celebru. Că nici nu mai ştiu de când se pregăteşte Dinamo pentru Champions League. Anu’ ăsta trebe să ajungem acolo. Musai.

Şi să rămână „U” CLUJ pe prima scenă a fotbalului românesc şi nu mai cer nimic de la viaţă. Astea două dacă se întâmplă io îs cel mai fericit om din Univers, să ajungă câinii în Ligă şi să rămână Şepcile Roşii în Liga 1.

7 Comments

 1. Vezi ca de anul asta, campioana joaca tur preliminar ;)

  RăspundeRăspunde
 2. :)) Ai promis pentru ca stii ca Dinamo se va mai pregati mult si bine de Liga Campionilor. :P

  RăspundeRăspunde
 3. 1. Poti vedea meci de UCL si la Cluj, te duci pe stadionul CFR`ului, nu trebuie sa mergi pana la Bucuresti sa vezi un meci. Iei busul 30 din Piata Mihai Viteazul si te dai jos la gara… urci in Gruia si s`a rezolvat.

  2. Stadionul din Piatra Neamt NU E OMOLOGAT pentru meciuri de UCL, doar cel din Cluj al rivalei Universitati (CFR) si cel din Ghencea. Alte stadioane omologate vor mai fi Lia Manoliul si cel al lui U, cand v`a fi gata.

  RăspundeRăspunde
 4. Nu calc pe Gruia nici de se joaca finala Champions League…

  RăspundeRăspunde
 5. În privinţa Universităţii, de acord, toţi ne dorim să rămână în prima ligă. Însă, după scurta aventură a lui Dinamo în cupele europene de anul acesta, chiar crezi că poate lua titlul?

  RăspundeRăspunde
 6. Acum nu mai cred.

  RăspundeRăspunde
 7. Interesant post Multumim..

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.