Ne apropiem cu pasi repezi de vacanta de vara si multi dintre noi am inceput sa ne facem planurile si sa ne gandim la destinatiile unde ne vom petrece concediul in acest an, agentiile de turism au inceput sa isi promoveze mult mai puternic ofertele care mai de care mai atractive pentru sezonul de vara 2017, iar hotelierii isi pregatesc unitatile pentru un nou val de turisti.

Cele mai atractive si cautate destinatii turistice raman vacante Grecia si vacante Bulgaria, datorita in special a preturilor mici, a conditiilor mult mai bune de sedere si a mediului mult mai placut. Desi exista multi romani care prefera in continuare litoralul romanesc si concediile petrecute in tara, numarul celor care aleg sa isi petreaca vacanta in strainatate este intr-o continua crestere.

Si intr-un fel, personal, inteleg de ce multi prefera vacantele in Grecia sau Bulgaria, in primul rand pentru ca pretul este mult mai mic comparativ cu litoralul romanesc, iar in al doilea rand pentru ca nu se compara deloc conditiile in strainatate cu cele oferite in Romania. Noi la capitolul turism suntem la ani lumina distanta de alte tari mai bine dezvoltate pe acest segment. Si cred ca vor mai trece multi ani pana sa ajungem la jumatate din nivelul unor tari ca si Grecia, Bulgaria, Turcia sau Austria.

Din cand in cand, este indicat si chiar recomandat sa mai vizitam si alte orase din lumea asta frumoasa, sa ne facem concediile in alte tari pentru a descoperi alte zone, alte culturi si alti oameni.

Eu unul planuiesc de mult timp sa investesc mai mult in calatorii si in vizite externe pe alte meleaguri, dar pana acum nu am reusit deloc sa faca asta, din ratiuni de munca peste munca si lipsa de timp liber, dar anul asta mi-am facut o promisiune solemna ca voi bate tara asta in lung si-n lat si voi vizita multe orase din Europa. Si intentionez sa imi tin prosmisiunea. Nu de alta, dar o viata avem si trebuie sa ne bucuram de ea la maximum, mai ales ca nu avem de unde sa stim cand o sa ne vina sfarsitul. Sunt genul de om caruia ii place sa descopere locuri noi, sa viziteze si sa calatoreasca, de mic copil mi-a placut asta, de cand am fost in prima excursie cu scoala si apoi in prima tabara de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.