Însemnări

Oamenii care uita de ei la KFC sau Mec

Stiti momentul cand, infometat si grabit fiind, te refugiezi intr-un KFC sau intr-un McDonald’s cu scopul de a-ti potoli foamea, comanzi ce ai de comandat, platesti, iei tava si ai vrea sa si stai jos sa mananci, dar nu gasesti nici o masa libera. Pentru ca niste oameni, tinerii in special, uita sa mai plece dupa ce isi termina aripioarele picante si suculetul. Si stau, si stau, si isi butoneaza telefoanele de zor, si se pun la povesti si uita sa mai plece.

Niciodata nu i-am inteles pe oamenii astia care confunda KFC sau Mec cu un bar, pub sau cafenea unde pot sta la o poveste in voie. Ok, ai terminat de mancat, pleaca mai departe, nu te pune ca proasta/prostul la povesti si stat pe telefon. Fa asta altuundeva. La KFC sau Mec e un flux continuu de oameni, care ar vrea si ei sa manance ceva, nu ocupa degeaba o masa pentru pierdut vremea, ai destule cafenele sau puburi unde poti face asta.

Nu stiu daca am stat vreodata mai mult de 5-10 minute intr-un KFC sau Mec, uneori poate nici 5 minute nu mi-a luat. Pentru ca tot timpul am considerat ca e de bun simt sa mai las si pe altii sa stea. Mi-am terminat meniul, sucul si am mers mai departe, nu m-am pus sa stau pe telefon, sa citesc presa sau sa stau la o sueta cu cine eram in acel moment.

La KFC sau Mec nu e loc de stat la povesti si pierdut vremea, din motive lesne de inteles, mese putine, flux mare de oameni, fiecare ar vrea sa manance.

Valabil si pentru cei care se duc in food court din mall sa manance si uita sa mai elibereze masa.

kfc polus

2 Comments

  1. Pe mine nu ma deranjeaza. Eu mai stau 5- 10 minute „sa se aseze mancarea”.
    Daca am terminat ultimul cartof sigur n-o sa stau cu mana pe tava s-o arunc imediat.
    Asa alegeam o shaormerie si mancam in picioare, pe fuga.

    RăspundeRăspunde
  2. Asta cu „sa se aseze mancarea” la mine nu functioneaza, pentru ca asezatul asta atrage somn, lene si moleseala :))

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.