Însemnări

Oferte de vacanta in Kusadasi pe 2015

Daca ai inceput deja sa iti faci planuri pentru concediul de anul viitor, chiar daca mai sunt multe luni bune pana in vara, dar inca nu esti convins suta la suta ce sa alegi din multitudinea de oferte de vacanta 2015 disponibile pe internet, iti recomand o destinatie turistica de care sunt absolut convins ca vei fi foarte mandru daca o vei alege. Pentru ca stiu ca vrei „la mare”, unde-i cald si bine, asta e alegerea tuturor cand vine vorba de concediu, sau ma rog, a majoritatii, recomandarea mea ar fi sa iti alegi optiunea dorita dintre zecile de oferte Kusadasi disponibile.

turcia-kusadasi-oferte-kusadasi-vacanta-kusadasi-sejur-kusadasi_tdht

De ce Turcia si de ce Kusadasi, probabil ca te vei intreba? In primul rand pentru ca Kusadasi e unul dintre orasele cu adevarat selecte din Turcia care are si iesire la mare, iar turcii sunt extrem de ospitalieri si primesc cu bratele deschise si zambetul pe buze orice turist. Stiu asta pentru ca am facut Turcia de doua ori in urma cu cativa ani si am ramas profund impresionat de ospitalitatea cu care am fost intampinat atat la hotel cat si prin restaurante sau magazine. Oamenii sunt mai primitori, sociabili, , relaxati, mai zambitori si au o atitudine pozitiva. Statiunile din Turcia sunt destinate in special familistilor si dispun de o multime de facilitati pentru copii, de la bazine speciale pentru cei mici la locuri de joaca pe plaja privata a hotelului. De cele mai multe ori, cazarea pentru copiii pana intr-un an este gratuita, iar unele hoteluri ofera gratuita si pentru copiii pana in 6 ani.

Dar daca nu vrei sa optezi pentru hotel, gasesti multe apartamente de inchiriat pentru perioada concediului, la preturi rezonabile si mult mai ieftine decat daca ai opta pentru cazarea la hotel, unde te poti ocupa chiar tu de gatit, aprovizionare si masa copiilor. Chiar daca multi merg in vacanta sa se relaxeze si sa se odihneasca, exista unele persoane care prefera sa isi gateasca singuri sau nu se simt bine la un hotel. Fiecare are gusturile lui, nu putem sa ii judecam pentru asta.

Tarifele in Turcia? Foarte mici. Turcia si Grecia sunt recunoscute ca destinatii de vacanta accesibile si pentru toate buzunarele.

Acest articol are caracter advertorial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.