Sport pe pâine

Pădurea „U”nor Inimi Românești

În an Centenar, duminica trecută, pe 24 martie, a fost o zi memorabilă pentru familia Universității Cluj. În ziua când s-au împlinit 5 ani de la incredibila victorie a clubului în fața marii rivale, în Gruia (1-2), s-a născut Pădurea „U”nor Inimi Romànești, grație implicării fanilor inimoși ai Peluzei „Șepcile roșii”, o amplă acțiune de împădurire venită după o idee a regretatului suporter Radu Țenter, cel care și-a dorit ca în anul când clubul împlinește 100 de ani să existe undeva în Cluj o inimă uriașă formată din arbori cu un „U” în centrul ei pentru a rămâne moștenire generațiilor viitoare.

Camarazii din Peluză au dat naștere acestei idei de suflet și astfel a ieșit un proiect atât de necesar într-o țară în care respectul pentru natură și pădurile sunt tot mai puține.

Terenul a fost pus la dispoziție de USAMV Cluj-Napoca și se află lângă ansamblul rezidențial Donath Park, iar organizatorii vor să ajungă la 12.000 de puieți plantați.

Mi-am adus și eu sâmbătă mica contribuție la această idee, alături de sute de suporteri, familii, copii, tineri, bătrâni… șepcile roșii! Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania au fost și ei prezenți, fotbaliștii Cristian Gavra, George Florescu și managerul Ioan Ovidiu Sabău, precum și alți sportivi ai clubului. A fost ca o duminică în familia celor cărora le curge prin vene sânge alb-negru.

Dacă vreți să participați și voi activ la acest proiect, mai sunt trei etape din el, trei duminici consecutive, în 31 martie, 7 aprilie și 14 aprilie, începând cu ora 10.00.

Cei care doresc să sprijine acest proiect o pot face în conturile Asociației Inima Ardealului, cu menţiunea PĂDURE:

Cont RON: RO79BTRLRONCRT0430462701
Cont EURO: RO29BTRLEURCRT0430462701

Titular cont: Asociaţia Peluza Şepcile Roşii Cluj Napoca 
CUI: 39027052

Jos pălăria pentru această inițiativă! Mă înclin.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.