Din Romania

Parazitul social Cristian Pomohaci a devenit istorie

Fostul „preot” Popohaci a fost cândva pe culmile succesului şi era pe val, banii îi intrau în conturi precum intră Dunărea prin Porţile de Fier, avea lumea la picioare, conturile bancare îi creșteau, avea relaţii sus-puse şi era privit ca un adevarat Zeu și un mare artist de către numeroșii fani care se înmulțeau în fiecare zi. Însă, lucrurile s-au schimbat de anul acesta, când fantomele trecutului l-au ajuns din urmă şi l-au trimis la groapa de gunoi a istoriei. Motivul: „cariera” de pedofil homosexual pe care și-o clădit-o în timp și de care s-a aflat, iar acum nu mai vorbim despre preotul popohaci, ci despre pedofilul şi mizeria umană cristian pornohaci, care s-a prăbușit în gol de pe piedestalul pe care a fost urcat.

De astăzi, 4 septembrie, o zi ploioasă şi mohorâtă de luni, forma de viaţă numită cristian popohaci a devenit istorie. Un tânăr de 28 ani a avut curajul acum să vorbească public despre abuzurile sexuale la care a fost supus la 13 ani când locuia la Mănăstirea din Moşuni, unde gunoiul activa.

Cariera şi viaţa acestui mizerabil nu mai există după această cruntă dezvăluire şi foarte greu de digerat de toată lumea, sunt ferm convins că oamenii care l-au adulat şi idolatrizat chiar şi după izbucnirea scandalului a început să îl părăsească. Sper că se va întâmpla acest lucru. Așa ar fi normal. Pentru că NIMENI întreg la minte şi care gândeşte rațional nu ar vrea să îi cânte la nuntă sau să aibă în faţă la o serbare câmpenească un pedofil jegos care abuza copii minori.

Va primi ani grei de puşcărie pentru acest abuz sexual, sunt convins de asta, şi, cel mai probabil, va putrezi acolo, unde, se ştie, pedofilii sunt cei mai detestaţi de către deținuți. Astfel, şansele ca Pomohaci să nu mai vadă lumina zilei vreodată sunt foarte mari. Probabil că în zilele următoare vor mai apărea şi alte dezvăluiri de la alţii care au suferit asemenea atrocităţi și orori în tinereţe din cauza acestui individ sinistru.

Şi pentru că aşa e frumos să îi dăm Cezarului ce-i al Cezarului, merită să îl felicităm pe jurnalistul Liviu Alexa, autorul acestei anchete care a scos din Biserica un pedofil jegos, o RUȘINE pentru haina preoțească. Nu sunt de acord cu Alexa în unele privinţe, nu suntem foarte apropiaţi, nu avem prea multe tangenţe, dar de data asta trebuie să îi zic un mare Jos pălăria pentru această anchetă care a eliminat un tomberon social și un vierme din Biserică.

E revoltător pentru BOR că asemenea paraziți sociali au ajuns să îmbrace haina preoțească și nu pot să nu mă întreb un lucru: oare câți pomohaci mai există în Biserica Ortodoxă Română de care nu se știe nimic încă?

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.