Clujul meu

Particip la Cupa bloggerilor de la Winner’s Tennis Club!

În weekend-ul 13-14 octombrie 2012 nu mă sunaţi, nu mă căutaţi, voi fi pe zgura de la Winner’s Tennis Club, din Parcul Rozelor, învăţând tainele tenisului de câmp de la profesionişti, iar apoi îmi voi etala măiestria la Cupa Bloggerilor şi unde singurul meu obiectiv este să nu termin competiţia pe ultimul loc!.

Demult vroiam să cochetez mai serios cu acest sport, şi aici mă refer la jocul propriu-zis, ţinut racheta în mână şi transpirat pentru fiecare punct, nu privitul la televizor, dar nu am reuşit niciodată să-mi fac timp pentru asta, chit că baza Winner’s e la o aruncătură de băţ de blocul meu, peste Someş, ca să zic aşa, iar preţurile sunt destul de accesibile pentru condiţiile care se oferă.

De fiecare dată când trec prin Parcul Rozelor nu mă pot abţine să nu arunc un ochi pe terenurile de tenis. Şi vedeam jucători de toate vârstele, femei, bătrâni şi copii cum transpiră din greu pentru fiecare set câştigat, cum îşi consumă resursele fizice pentru a obţine mult râvnita victorie, chit că erau doar amatori, iar asta parcă m-a ambiţionat şi mai tare să mă apuc şi eu de treabă, mai ales că sunt familiarizat cât de cât cu regulile jocului după ce am urmărit anul acesta câteva competiţii majore din tenisul profesionist. Singura problema e că n-am ţinut în viaţa mea o rachetă de tenis în mână, dar nu-i o problemă, învăt rapid ce mi se explică şi asimilez uşor :)).

Cupa Bloggerilor de la Winner’s Tennis Club a căzut la fix ca să-mi satisfac dorinţa arzătoare pe care o am de a juca tenis. În sfârşit voi avea ocazia să mă afirm şi eu în fascinanta lume a celui mai rafinat sport – tenisul de câmp.

Dragi colegi din blogosferă clujeană, ne vedem pe zgură!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.