Însemnări

Pasul cel mare

Vine o vreme in viata fiecarui barbat in care trebuie sa puna punct frumoasei vieti de burlac si sa se aseze la casa lui. Pentru mine acel moment a sosit. Astazi, de 1 aprilie 2014, dupa o relatie de doar 3 ani de zile, ne-am hotarat sa ne luam cu acte. Ne iubim, ne respectam si traim o frumoasa poveste de dragoste parca desprinsa din cele mai faine basme. E frumoasa, e inteligenta si ne intelegem de minune.

Viata mea s-a schimbat radical de cand am cunoscut-o si sunt absolut convins ca am intalnit Aleasa. Sunt fericit!

Stiu ca veti crede ca e o gluma, ca tocmai astazi am hotarat sa fac acest anunt, dar va spun ca nu este si sper sa ma credeti pe cuvant.

Aseara, intr-un hotel de cinci stele din Cluj, am facut pasul cel mare si am cerut-o. Restul detaliilor nu conteaza. Important e ca eu sunt fericit si asta e tot ceea ce conteaza. Nu ma intereseaza ce crede lumea, nu ma intereseaza sa o prezint apropiatilor si prietenilor, viata mea privata e viata mea privata si altceva nu conteaza.

Cum ar zice americanul, I’m off the market… :D

inel logodna

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.