Cineva mi-a zis mai demult, nu mai retin exact cand si cine a facut-o, ca daca mananci pizza cu ketchup in fata unui italiano vero, care se stie ca e parintele pizzei in lumea asta, ii ca si cum l-ai injura de mama. Cica e o jignire pentru italianul pizzer sa-i pui minune de ketchup peste bunatate de pizza facuta in cuptorul lui, ca ii strici gustul, aroma si pizza nu mai e la fel. Cum nu cunosc nici un italian pizzer sa-l intreb daca se simte jignit cand cineva pune ketchup pe pizza lui, m-am gandit sa intreb pe blog, poate-poate cineva ma lumineaza si pe mine, ca n-as vrea, doamne fereste, sa fac teribila greseala si sa pun ketchup pe pizza cand o sa ma aflu in restaurantul unui italian si sa ma trezesc amenintat cu revolverul. Ca italienii nu stiu multe cand vine vorba sa te faca sita, un-doi apasa pe tragaci si te trimit pe lumea aialalta daca nu le convine ceva la tine sau nu le place fata ta.

Eu sunt mort dupa pizza si tot timpul, oriunde am fost, am mancat-o cu ketchup si nu stiu daca as putea s-o mananc fara, mi se pare mult prea sec si fara gust, dar de cand mi-a zis cineva de treaba asta cu pizza care se mananca fara ketchup m-a pus serios pe ganduri.

3 comentarii la „Pizza cu ketchup?”
  1. la pizza totdeauna se pune un sos tomat de-al casei, nu ketchup ordinar din sticla de plastic. Dar tu fiind un putza verde plin de cosuri cu pretentii de intelectual n-ai de unde dracu sa stii.

  2. comentariul tau a fost bun pana la partea cu „dar”…. reciproca e valabila sa stii. hai pa si la revedere. du-te canta la alta masa.

  3. Buna

    Tocmai m-am intors de la Roma din vacanta de 9 zile. Din experienta de acolo iti spun ca intr-adevar pizza se mananca fara ketchup sau sos…Dupa parerea mea nici nu e nevoie sa adaugi este excelenta fara. Iti recomand sa incerci, nu o sa regreti mai ales daca esti devorator de pizza. Nu o sa iti puna niciun chelner italian revolverul la tampla daca vei dori sa ceri ketchup, doar o sa iti explice politicos ca nu au asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.