Din Romania

Prima dată când sunt de acord cu Radu Banciu

Jos pălăria pentru Radu Banciu pentru luarea de poziție împotriva acestui focar de infecție numit Biserica Ortodoxă Română. Cred că e primul om de televiziune cu o oarecare influență care ia ATITUDINE împotriva BOR. Daca a mai fost cineva, sa-mi fie cu iertare, eu nu am fost pe faza. Și nu, nu sunt fan Banciu, are momente când mă enervează rău de tot și chiar nu-l suport, îl consider un infatuat și un arogant, dar de data asta îmi scot pălăria în semn de respect în fața lui și sunt de acord în totalitate cu el când zice că BOR trebuie scos cât mai urgent în afara legii.

M-a uns pe suflețel fiecare cuvințel al lui și când aud asemenea păreri de la altcineva, simt cum ma incarc cu energie pozitiva. Asta e kerosenul care ma ajuta sa functionez. Mă simt al dracului de bine când știu că nu sunt singurul care am o asemenea pareri.

Fiecare acțiune a BOR-ului îmi întărește și mai mult convingerea că această entitate nu reprezintă altceva decât o „armă” de manipulare a maselor, folosită cu precădere în campaniile electorale de politicieni ahtiați după putere și ciolane, care nu sunt în stare să convingă oamenii inteligenți cu discursuri deștepte și un program concret și au nevoie de cineva să controleze proștii din țara asta ca să-i facă să danseze după cum le cântă cineva. Și cine poate controla masa mare de spălați pe creier și proști din România dacă nu, evident, Biserica Ortodoxă?

afaceri binefaceri BOR

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.