Clujul meu

Probabil cea mai bună comedie realizată în Transilvania și la Cluj, USTUROI, e la liber pe net

Tovarășul blogger Groparu, pe numele său de cineast profesionist Radu Valentin Băzăvan, vecin de cartier, s-a hotărât să ofere fanilor una dintre creațiile sale din domeniul cinematografiei mondiale, „USTUROI”, pentru străinezi, „Transylvanian Garlic”, la liber pe net. GRATIS.

Așa că, puneți rapid de-un popcorn, dați fuga la magazinul de la colțul blocului, aprovizionați-vă cu bere și dați PLAY. Vă așteaptă o oră jumătate de râs copios cum n-ați mai râs demult. Garantează un om care a văzut acest masterpiece de trei ori și a râs de fiecare dată, pe bune, fără vrăjeală, chiar am râs.

Dacă nu l-ați văzut încă, acum aveți ocazia să o faceți de câte ori vreți. Pentru că e probabil cea mai bună comedie românească realizată în Transilvania și chiar din România.

Gropare, să-ți trăiască și a doua minune și să fie sănătoasă, voinică și voioasă. Și vezi că încă n-am apucat să închinăm niște sfinte beri în cinstea acestui moment istoric, dar vom remedia și această eroare, că, vorba aia, oameni suntem.

Succes în viitoarele proiecte cinematografice când va fi să te reapuci de treabă și să ajungi măcar la un sfert din averea făcută de Spielberg.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.