Clujul meu

Probabil cea mai bună shaormă din tot Clujul

Am fost și voi rămâne mereu un mare consumator de shaormă, am testat toate shaormele din Cluj-Napoca și pot spune că mi-am făcut un mic clasament personal, pe care nu o să-l public, dar mă voi rezuma la un singur fast food din Cluj unde voi reveni ori de câte ori cu plăcere atunci când sunt înfometat și mă aflu prin zona centrală a orașului, pentru că a reușit să mă atragă prin calitatea preparatelor oferite.

BIG Pro Fast Food din Piața Muzeului face una dintre cele mai bune shaorme din Cluj, din punctul meu de vedere, al unui consumator înrăit al acestui preparat atât de îndrăgit în România. Ați testat vreodată o shaormă crocantă? Da, crocantă, ați citit bine, CROCANTĂ! De ce crocantă? Pentru că e făcută la presă, singurul fast food din Cluj care a ales să o facă astfel. Și când ajungenți la BIG PRO musai să ziceți să v-o facă la presă când o cumpărați pentru că shaorma simplă nu are farmec, de asta ați tot mâncat, dar shaorma la presă e Dumnezeul shaormei, ascultați ce vă spune băiatu’. E o shaormă cum rar ați mâncat vreodată, vă spun eu! Ia imaginați-va acum cum e o shaormă crocantă și încercați să-i simțiți gustul! E atâta de bună încât îți lingi degetele după ce o termini și îți vine să mai cumperi una doar pentru a te mai bucura încă o dată de gustul ei.

Această shaormă făcută la BIG PRO Fast Food e atât de gustoasă că nu te mai saturi de ea, vă jur. Pe testate. Și o zic eu, care sunt foarte greu de mulțumit și sunt cam pretențios când vine vorba de mâncare.

Dacă n-ați testat-o încă, dragi clujeni, fuguța repede în Piața Muzeului și faceți-o căci nu veți regreta și îmi veți mulțumi după. Iar eu nu fac laude așa doar să mă aflu în treabă, eu când laud ceva înseamnă că acel ceva merită cu adevărat să fie lăudat. Prețul? Doar 10 leuți. Ieftin și bun, ce vrei mai mult?

shaorma big pro fast food cluj

4 Comments

 1. Oricat de mult ai lauda tu SHAORMA din Piata Muzeului, tot shaorma ramane. O combinatie alimentara nociva pentru sanatatea tuturor consumatorilor: cartofi prajiti in ulei de floarea soarelui, carne de pui/porc/vita prajita in conditii improprii si asezonate cu o maioneza/sos de usturoi care n-a vazut usturoiul niciodata.

  Daca tot vrem sa facm promovare, hai sa promovam lucruri/chestii/localuri/retete/alimente/evenimente de calitate.

  RăspundeRăspunde
 2. Din câte am citit, shaorma e unul dintre cele mai sănătoase preparate, pentru că e formată numai din produse naturale, roșii, porumb, salată, varză, carne.

  Nu te contrazic, sunt ingrediente în shaorma care nu o fac prea sănătoasă, ai mare dreptate, dar făcută cum trebuie devine sănătoasă.

  Un articol foarte bun pe tema asta am citit recent aici: http://www.fitness-nutritie.ro/adevarul-despre-shaorma/

  RăspundeRăspunde
 3. arata gretos. daca asa e si la gust, dupa cum arata…

  RăspundeRăspunde
 4. @gica: Față de altele pe care le-am văzut pe litoralul românesc, asta arată foarte bine. Si e chiar bună la gust, crede-mă.

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.