Blogosfera

Problemă de blogger

Mă confrunt cu o problemă de blogger cu care sunt convins că s-au întâlnit toţi cei care poartă cu mândrie eticheta de bloggeri în viaţa lor 2.0. Şi anume, motivaţia de a scrie si lipsa ei. Să mă explic. Caz concret. Mie îmi vin subiecte de blog şi inspiraţia fix atunci când nu sunt în faţa laptopului sau a unui calculator. Subiecte bune, idei mişto de scris, altfel spus, am o poftă nebună de aşternut gânduri pe blog fix atunci când n-am instrumentul de scris în faţă, recte când sunt la o bere sau o cafea în oraş, sau la cumpărături, sau oriunde altundeva unde de regulă nu duc laptopul cu mine.

Şi, de obicei, îmi păstrez subiectele şi le reţin în minte sau le trec pe telefon, dar când ajung acasă, în faţa agregatului electronic şi dau să scriu mă loveşte aşa o lene cruntă de de-alea n-ai văzut. Pur şi simplu nu am pic de motivaţie să scriu, deşi am subiectul bine întipărit în minte şi gata să-l aştern în biţi. Nu ştiu, poate fi una din etapele blogging-ului, un fel de test care vine odată cu decizia de a-ţi face blog şi apare după ce acumulezi o oarecare experienţă în branşa asta, adică să treacă 2-3 ani de făcut purici prin online, vorba unui chinez bătrân.

Grea problemă mai am şi eu, alţii mor de foame, trăiesc de pe o zi pe alta şi eu îmi fac griji că n-am motivaţie să scriu pe blog atunci când am ce scrie… first world problems :))

A mai avut cineva problema asta sau sunt singurul? Hai, curaj, recunoaşteţi :))

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

  • Ruxandra

    Mie de obicei imi vine inspiratia atunci cand ma asez in fata calculatorului. Rar mi se intampla sa ma gandesc la un subiect anume cand sunt departe de internet. Am avut o perioada destul de lunga unde am luat pauza de la scris, dar cred ca ma reapuc de blogging.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.