Clujul meu,  Sport pe pâine

Prodanco, jos labele de pe Simbolul „U”!

Ceea ce face proasta asta de Prodanca întrece orice limite. Limita bunului simţ, a respectului, a onoarei. Fiinţa asta nu are pic de bun simţ şi respect pentru valori, pentru Ideea „U”, pentru Simbol, pentru Universitatea Cluj, pentru oraşul Cluj. Nici nu cred că cunoaşte un sfert din istoria acestui club. Dacă o întrebi pe proastă cine a fost Mircea Luca, Zoli Ivansuc, Dan Anca, are nevoie de google. Ea pozează într-un înger şi vine cu texteprin care încearcă să ne arate cât de mult îi pasă de echipă, texte prin care încearcă să ne meargă la sentiment, texte pline de ipocrizie şi mincinoase. „Nu las echipa asta în mâinile suporterilor, nu las „U” să moară”, sunt doar câteva din vorbele fiinţei.

Prodanco, nu sunt „trei cretini care te înjură”, sunt mii, zeci de mii de clujeni, ai reuşit să duci un oraş întreg la disperare. Ne provoci silă şi greaţă cu fiecare aparaţie şi cu fiecare cuvânt pe care îl scoţi pe gură. Ai reuşit să transformi o echipă de tradiţie într-un circ mediatic. Ai reuşit să târăşti Universitatea în mahalaua şi în mocirla în care te bălăceşti cu atâta plăcere. Ai făcut din Universitatea un reality show ridicol, la fel ca mizeria aia de emisiune destinată proştilor şi inculţilor ca tine în care joci alături de tot clanul tău.

Tradiţie, respect, onoare, Prodanca în cap nu le are!

Duci echipa la Buzău? Cu ce drept? Se aude că nici măcar nu ar fi a ta echipa, sau a patronului tău, că ştie toată lumea că tu eşti doar o marionetă în mâinile tandemului gunoiero-securist Buşcă-Mărginean.

Marioneta lui Walter este versiunea feminină a personajului ăluia sinistru care conduce Steaua, cel-al-cărui-nume-nu-trebuie-rostit. Acelaşi stil de a conduce o echipă de fotbal, de la televizor şi din media.

Ano, dacă-mi permiţi să mă adresez aşa, eşti o ipocrită, şi îţi spun şi de ce, pentru că mie nu îmi place să discut fără argumente. Te lăfăi în lux în reality-show-ul ăla de-a dreptul ridicol, alergi să cumperi maşini de 50k de euro, iei câteva sute de mii de euro pentru mizeria aia de emisiune, stai în vilă de alte sute de mii de euro, locuieşti într-un penthouse în Vegas şi totuşi cerşeşti ca ultimul ţigan de Capitală finanţare de la autorităţi. Vrei să joci gratis pe Cluj Arena, vrei să ai totul gratis, ei bine află că Universitatea nu a fost şi nu va fi niciodată o echipă care să cerşească milă, nu a fost un club de milogi. Jucăm cu mândrie şi cu fruntea sus în liga secundă, chiar şi în liga a treia, curaţi şi cu demnitate, dar chestiile astea nu ai de unde să le cunoşti sau înţelegi, pentru că eşti prea proastă să realizezi ce înseamnă Universitatea.

În încheiere, Prodanco, du-te învârtindu-te! Du-te la Buzău dacă zici că acolo joci pe gratis şi toţi cad în cur când te văd, dar fără echipa noastră. Preia-o pe Gloria, care săraca nu se simte prea bine în Liga a 2-a şi ar avea nevoie de „calităţile” tale de manager de televizor, iar aici am fost ironic bineînţeleg. Calităţi? De unde calităţi :)). Îţi garantez că NIMENI din Clujul ăsta nu-ţi va duce dorul şi nici nu-şi va aduce aminte de tine a doua zi. Eşti doar un alt parazit care încearcă să căpuşeze un Simbol, un oraş întreg. Te doare pe tine la doi metri în spate de Universitatea, pe tine te interesează să-i faci jocurile gunoierului. Te-a pus interlopul şi traficantul de carne Buşcă paravan până ce ia drepturile TV, sau până când numai Dumnezeu ştie.

PS: Prodanco, dacă citeşti articolul ăsta. Află că mi-am cumpărat bilet de fiecare dată când am intrat pe stadion, chiar dacă puteam să intru pe acreditare de presă.

PS2: Sper că adevăraţii „U”-şti precum Cristi Dulca, Sisi, Solo şi alţii nu vor lua parte la mascarada asta şi vor demisiona. Din onoare pentru culori. Asta nu mai e Universitatea noastră.

UPDATE: Chiar înainte să public acest articol a apărut o informaţie de ultimă oră în PROSPORT cum că un investitor german este gata să cumpere pachetul majoritar de acţiuni de la Mărginean. Sper să se materializeze mutarea şi să scăpăm odată pentru totdeauna de aghiotanţii lui Walter, Limoniu şi Prodan. Doamne ajută!

foto: Tiberiu Matei

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

 • Constantin

  Si la noi la Bistrita sa pripasit o perioada, a plecat cu coada intre picioare!! U Cluj e echipa fanion a Ardealului!Din 1962,anul cand am venit la Bistrita,a fost si este echipa mea preferata!! Mor de ciuda cand vad pe mana cui a ajuns!!Sa spera, ca acel investitor va veni si vedeta(sic)va disparea !! Haide U!!!

  RăspundeRăspunde
 • Cuibus

  Si eu sper sa vina un investitor din afara..dar care sa se bata pana la capat cu mizeria de la noi.
  „U” trebuie sa revina la normalitate cat mai repede si cu liniste si cu juniorii pe care inca ii mai avem vom ajunge sus de tot.

  „U” NU MOARE!

  HAIDE „U”!

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.