Din Romania

Propagandistilor, dans!

Ce amuzanta e tara asta. S-a aflat oficial ca miliardarul George Soros le-a dat bani protestatarilor anti-RMGC si acum propagandistii Goldului au inceput sa faca spume la gura. Bai, le-au dat bani, deci sunt la fel de vanduti.  Ce conteaza ca aia au luptat pentru o cauza nobila si pentru ca un bun de patrimoniu national sa nu ajunga in mainile strainezilor si sa fim jecmaniti in propria tara, iar propagandistii au scris si promovat proiectul DOAR pentru dolarii lui Gabriel si atat, nicidecum pentru ca le pasa lor atat de mult de Rosia Montana. Pe propagandisti i-a durut si ii doare in continuare fix in cur daca oamenii de acolo aveau sau nu locuri de munca, fiecare a incasat cat a incasat de la RMGC, banii au intrat si aia e, mergem mai departe.

Astept cu mare interes investigatia vreunui ziar despre cati bani a tocat RMGC pentru reclama mincinoasa pe bloguri si in presa, ca sa stim o treaba. Acum ca stim cati bani au incasat protestatarii de la Soros, sa stim si cat au incasat ziaristii, politicienii, bloggerii si care a mai incasat de la RMGC.  Pai ori suntem corecti ori nu mai suntem… :))

In total, George Soros le-a dat vreo 3 milioane de dolari protestatarilor, ca are de unde si nu sta el in 3 milioane, insa nu asta conteaza, ce e amuzant e sa-i vezi pe aialalti cum se dau acum cu curu de pamant, mai ales acum cand RMGC e ca si plecat din tara si nu mai cotizeaza cu nimic. Iti dai seama ca de erau propagandistii Goldului in situatia sa primeasca ei bani de la Soros. Mama, sa vezi atunci distractie :))

salvati rosia montana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.