Am văzut înregistrarea de mai jos de pe Gândul.info de la ceva congres PSD și am râs cu poftă. Apoi m-am oprit și am realizat că nu e de râs, e de plâns. Prostia și lipsa de gândire în rândul pensionarilor comuniști care votează cu PSD nu are limite.

Ascultați și vă minunați. Eu sunt încă în stare de șoc.

Oamenii care insistă că Ponta și PSD reprezintă „salvarea țării” sunt oameni limitați și slab mobilați la mansardă, fără educație, foarte ușor de manipulat și lipsiți de logică.

I-auzi ce zice bătrâna, care nu știe pe ce lume trăiește.

„Este o bătaie de joc asupra cetăţeanului, noi am muncit pentru această ţară, uzinele şi fabricile pe care le-au vândut au fost făcute din munca noastră şi nu ne-au dat nimic. Noroc că a venit Victor Ponta şi ne-a mărit un pic pensia, ne mai descurcăm un pic, dar pensionarii sunt bătaia de joc. Victor Ponta nu a pierdut alegerile, a câştigat alegerile, că nu a fost ales este pentru că s-au făcut mişculaţii, s-au furat voturile din cauza domnului Băsescu”.

Pentru tanti asta, faza cu vândutul uzinelor și fabricilor s-a petrecut tocmai pe vremea lui Năstase și Iliescu, adică mentorii lui Victoraș Ponta, dar asemenea lucruri presupun niște materie cenușie.

Doamna de mai sus e doar una dintre victimele manipulării ordinare și spălăturii de creiere a mașinăriei de propagandă pesedistă a Antenei 3.

Un comentariu la „Prostia în formă pură printre simpatizanții PSD-ului”
  1. 1. Ilici Iliescu si toate guvernele care le-a avut cand era presedinte ( sic tot 10 ani) au vandut tot.
    2. Pensile au crescut datorita unei legi care crestea pensia in functie cu nivelul inflatie, (sic!) legea e data sub tirania lui Base si a guvernelor lui marioneta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.