Bar Beer

M-am ambiționat atât de tare încât am luat decizia ca începând de astăzi, 1 iunie 2015, să nu mai consum deloc bere timp de o lună. În prima fază va fi o lună, iar dacă trec peste acest hop poate vom crește miza la două luni, vedem ce va fi. Deocamdată să trec de prima lună.

Indiferent unde voi fi și cu cine, chiar dacă prietenii vor consuma bere când vom ieși la o poveste în oraș, eu voi încerca din greu să mă abțin să nu beau bere. Pentru că e un mic „proiect” de ambiție personală pe care încerc să-l duc la bun sfârșit.

Nu îmi va fi ușor, sunt convins de asta, va fi al dracului de dificil, mai ales că sunt un consumator înrăit al lichidului sfânt de hamei, dar dacă voi reuși să rezist tentației o lună întreagă, atunci mă pot considera un învingător și pot să le scot ochii fumătorilor și celor care se lamentează că nu pot renunța la viciul lor.

Dacă eu voi putea renunța o lună întreagă la viciul berii, eu, care consum aproape zilnic câte o bere, atunci și voi puteți renunța la fumat. Totul ține de ambiție și de cât de mult îți dorești tu să renunți.

Nu îmi propun să dau o lecție fumătorilor, nu vreau să conving pe nimeni să se lase de fumat, mă doare în cot de viața altora și nu vreau să impun nimănui ce să facă cu viața lui. Unicul scop al acestui demers este să îmi demonstrez mie personal că POT.

foto © www.huffingtonpost.com

Un comentariu la „Provocare personală: fără bere o lună întreagă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.