Online & Tech

Provocarea de mai jos trebuie incercata in Vaslui

challengeNiste tipi simpatici din State au golit o sticla de vin si una de bere intr-o eprubeta (sau cum naiba ii spune chestiei aleia din sticla), iar unul dintre ei a dat-o pe gat in 42 de secunde. Ce a iesit, vedeti mai jos.

Baietii de la „WheresMyChallenge” fac tot felul de provocari care mai de care mai misto. Au peste 76 de mii de abonati si peste 7 milioane de vizualizari la canalul de youtube.

Provocarea asta trebuie trimisa in judetul Vaslui, unde se stie cat de multi impatimiti ai acestor „sporturi extreme” exista. Cred ca moldovenii ar dovedi bomba respectiva in maxim 20 de secunde, fara sa aiba reactii adverse dupa aia. Cine stie, cunoaste. Sa nu te pui niciodata cu un moldovean ambitios la consum de alcool.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.