Da, sunt unul dintre acei sceptici care crede ca Razvan Anghelescu ii plateste pe oamenii carora le ia interviuri pentru Vax Populi, ca sa faca pe prostii si numai daca o sa vad cu ochii mei cum decurge un interviu ca acesta, live, poate o sa cred ca sunt reale si atunci o sa-mi schimb parerea, dar pana atunci refuz sa cred ca oamenii astia exista in realitate si sunt in halul asta de prosti. Refuz sa cred ca exista asemenea oameni care la intrebarea „cum se numeste aceasta tara”, nu stiu sa raspunda. E pur si simplu IREAL. E incredibil si ceva de neimaginat. Si nu e o intrebare capcana, nu e o intrebare la care sa stai pe ganduri, nu e nici o intrebare de cultura generala. E chiar atat de infinit de multa prostie in tara asta?

.

Intr-un interviu dat pentru VICE.com, Anghelescu zice ca nu le-a dat niciodata bani celor pe care ii intervieveaza si ca nu sunt trucate, e purul adevar.

vax populi

Si eu am mai fost prin sate, am mai vorbit cu batranii de acolo si va spun ca, cel putin in Transilvania, am intalnit oameni intelepti si destepti, cu o cultura generala bogata si care cunoasteau istorie si multe lucruri. Eu n-am dat inca niciodata peste oameni ca cei prezentati in clipurile Vax Populi, ori poate nu am fost eu destul prin sate, ori nu stiu, poate asa sunt sudistii, in general, mai slab slab mobilati la mansarda.

Sunt nascut si crescut la oras, dar intreb si eu, ca tot omul, e chiar atat de nasol la tara, prin satele patriei?

2 comentarii la „Refuz sa cred ca emisiunea Vax Populi e pe bune”
  1. Buget pentru a da bani pentru interviuri nu cred ca are, dar tind sa cred ca unele intrebari sunt inversate la montaj.
    E prea de tot…

  2. Si asta se poate sa fie… orice e posibil. E foarte, foarte greu de crezut ca sunt adevarate. Din afara privite, par trucate, dar se poate sa fie intr-adevar pe bune si atunci e graaav de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.