Cinemateca

Regizorii români încep să facă filme bune

O nouă producție românească se pregătește să intre în cinematografe începând cu 15 mai. „LIVE”, realizat de Castel Film și regizat de Vlad Păunescu și Mihai Mănescu, este un film despre corupție, jocuri de culise, manipulare și interese ascunse, care îi are în roluri principale pe Rodica Lazăr și Tudor Chirilă. În el mai joacă Ioana Blaj, Claudiu Bleonț, Adrian Titieni, Crina Tofan, Constantin Chiriac, Doru Ana, Andrei Huțuleac.

Iată că după fascinantul „De ce eu” regizat de Tudor Giurgiu, avem un nou lungmetraj românesc care ne va ridica multe semne de întrebare despre felul cum funcționează lucrurile în România. S-au dus vremurile când regizorii din România scoteau pe bandă filme cu iz comunist, trăim o nouă eră în cinematografia românească, a filmelor care au tematica corupția.

Scurt sinopsis despre film

Ema, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

Sper doar că regizorii românii să nu-și facă o obișnuință din genul acesta de subiecte și să nu le exploateze la infinit, pentru că, știți cum e, ce-i prea mult, strică.

Poster LIVE

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.