Însemnări

Regula de aur în viaţă: nu uita niciodată cine a fost domn cu tine

În aceste zile nu trec prin cea mai bună perioadă a vieţii, sunt cu moralul la pământ şi extrem de stresat, ca mulţi alţii de altfel, caci avem teribilul ghinion sa traim in Romania, dar există câteva persoane, putine de altfel, care au fost domni cu mine şi m-au ajutat la greu. La fel cum i-am ajutat şi eu atunci când au avut nevoie.

Fiecare dintre noi trecem adesea prin perioade nefaste şi suntem greu încercaţi de anumite probleme si griji, iar una dintre regulile mele de aur, un principiu de viaţă după care încerc să mă ghidez, este că niciodată nu voi uita cine a fost domn cu mine, m-a susţinut şi sprijinit. La mine nicio datorie nu a rămas neplătită, indiferent de natura ei.

Eu am un mare defect, ca să zic aşa: nu uit niciodată cine m-a ajutat, indiferent cat de mult timp a trecut, iar mai devreme sau mai târziu îi returnez ajutorul. Asta e defectul meu.

Cine a fost domn cu mine, am fost domn cu el. Cine a fost gunoi cu mine şi m-a tratat ca pe unul, am fost şi eu la rândul meu gunoi cu el. Karma’s a bitch, nu?

Cred cu tărie că în viaţa asta nu trebuie să îi uităm pe acei putini oameni din anturajul nostru pe care ne-am bazat când am dat de greu, care ne-au oferit sprijinul la nevoie şi să le returnăm ajutorul la momentul potrivit.

Singura problemă e că mulţi oameni uită cine a fost domn cu ei şi nu îşi mai aduc aminte cine i-a ajutat când au dat greu. Dar nu e nicio problema fiidnca cineva acolo sus le vede pe toate.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

3 Comments

  • Vasile Manu

    Absolut. Timpul le rezolva pe toate, iar incet si cu treaba buna totul va reveni la normal. Sa fim optimisti si increzatori, asta e important :)

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.