Din Romania

Remus Pricopie, demisia!

Vă spun eu, se alege praful de țara asta dacă pune mâna pe președinție ciuma roșie PSD-istă. Victor Ponta își dovește aproape zilnic incompetența, iar prin actiunile și declarațiile sale nu face decât să demonstreze că nu e decât o marionetă în mâinile baronilor corupți ai PSD.

Dacă nu v-ați convins încă și mai aveați nevoie de motive că guvernul Ponta este populat de miniștri incompetenți, politruci „unși” într-un minister din ordin de partid, aveți declarația ministrelului Educației, Remus Pricopie, care la întrebarea „în ce oraș s-au născut Romulus și Remus”, acesta a dat un răspuns uluitor: „Nu stiu daca s-au nascut intr-un oras anume, pentru ca ei au fost gasiti de cineva in padure, intr-un cuib, cred ca vulpea nu era cetatean”.

O vulpe, bă, ministrelule? O vulpe, incompetentule? Ești ministru al Educației pentru numele lui Dumnezeu, ce dracu de exemplu dai tinerei generații pe care o reprezenti cu atata mandrie, când tu nu ești capabil să răspunzi la o întrebare simplă de clasa a 4-a? Pentru răspunsul pe care l-ai dat, ministrelule, orice profesor ți-ar fi pus un 2 în catalog. Sunt ferm convins ca daca îi puneai unui elev de clasa primară întrebarea asta, iti raspundea că lupoaica i-a hrănit pe Romulus și Remus. E probabil cea mai cunoscută legendă. E o chestiune de cultura generală, dar se pare că în PSD nu există așa ceva, cultura generala.

remuspricopie

După mitologia romană, gemenii Remus și Romulus, fiii zeului Marte, au scăpat de la moarte prin înec după ce leagănul în care erau a fost dus de apele râului Tibru pe Dealul Palatin, acolo unde au fost alăptați de o lupoaică. După asta au fost găsiți de un pastor, care i-a crescut ca pe copiii lui. Când au crescut, Romulus l-ar fi ucis pe Remus și a devenit primul rege al Romei, oraș care a primit numele său.

Într-o țară civilizată un ministru al Învățământului și-ar da demisia dacă ar comite o asemenea greșeală. De rușine. Dar în România politicienii au obrazul mai groz ca talpa pantofilor de firmă pe care și-i cumpără de la Milano, ăștia nu au auzit de rușine.

Aștept declarația ministrelului Educației în care o să zică că a făcut o greșeală, că era obosit sau televiziunea e băsistă și a scos din context declarația lui. Scuzele trec, incompetența rămâne.

De asta trebuie să ieșim în noiembrie la vot. E esențial să nu câștige Victor Ponta și acoliții lui alegerile că ne ducem dracului.

2 Comments

  1. digi oricum nu tine cu puterea, dar… s-a balbait la faza aia.

    RăspundeRăspunde
  2. Unii ar fi in stare sa ii faca basisti pe aia de la Digi.

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.