Sport pe pâine

Retineti numele Takuhiro Nakai pentru ca il veti mai auzi

takuhiro nakaiMultora dintre voi probabil ca numele Takuhiro Nakai nu va spune nimic acum, dar peste cativa ani sunt convins ca veti auzi de el intr-o comparatie cu Cristiano Ronaldo sau Gareth Bale.

Micutul japonez despre care vuieste toata presa sportiva internationala e noul transfer al echipei Real Madrid pentru centrul de copii si juniori, are doar 9 anisori, dar la ce skill-uri are nu m-as mira ca dupa ce va mai creste putin sa faca pasul spre prima echipa a trupei „Blanco”.

Din punctul meu de vedere, e noul Shinji Kagawa al Japoniei! Retineti ce va spun. Sa nu-mi spuneti mie pe nume daca Takuhiro „Pipi” Nakai nu va ajunge mare peste cativa ani. Presa din Spania si din lume vorbeste deja de el ca noul pusti minune de pe Bernabeu, noul Cristiano sau Messi. Mi-e sa nu fie si asta micu’ fan Barcelona si sa-l ia La Masia, ca au mai fost cazuri cu jucatori luati de Real care s-au declarat fani Barca.

Pe mine altceva e ce ma pune pe ganduri. Oare incepe Real Madrid sa puna accent mai mult pe centrul de copii si juniori? S-au saturat de cumparat, iar datoriile astronomice pe care le are clubul au inceput sa le dea frisoane?

Filmuletul de mai jos cu pustiul minune a devenit viral de doua zile.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.