Personal, pentru mine 2014 a fost un an bun de tot, nu pot să zic că am avut prea multe insuccese și năcazuri că l-aș mânia pe Cel de sus. Au mai fost și mici probleme, ca să fim sinceri până la capăt, dar am reușit să trec cu bine peste orice greutate și sper că anul care vine peste câteva zile să fie infinit mai bun decât precedentul. Mi-am făcut și o mică listuță cu rezoluții și planuri pentru anul viitor, de care intenționez să mă țin. Rezoluții ce țin mai mult de achiziții personale, planurile majore le țin doar pentru mine.

resolutions 2015

  • mai mult sport – plănuiesc să încep să am o activitate sportivă regulată de la anul, cu mai multă alergare, fotbal, înot și mai multă mișcare. Cumva trebuie dată jos burta aia de bere în care am investit serios și am pus foarte mult suflet.
  • să-mi cumpăr o bicicletă de fitness – asta e una dintre prioritățile pe plan de achiziții personale, tot pentru programul personal de „dat jos burta”. Și eventual o bandă de alergare.
  • să-mi iau – de când visez să-mi iau un Xbox, iar 2015 va fi anul când sigur îmi voi îndeplini acest vis. De când aștept să bag un FIFA pe Xbox la mine acasă și să nu mai fiu nevoit să merg la alții sau în oraș ca să joc.
  • și tot la capitolul achiziții personale, îmi trebuie musai un . Musai. Sau poate chiar două. Musai.
  • Am nevoie de o bunicică. Și am ochit câteva modele care mi se par destul de ok pentru ce am eu nevoie.
  • să continui dezvoltarea proiectului media eClujeanul.ro, început în 2012 și care o duce binișor în media locală.
  • să reușesc să-mi ating obiectivele cu cel puțin două dintre cele trei proiecte online pe care le-am gândit pentru anul viitor.
  • vreau mai multe călătorii, asta e una dintre rezoluțiile mele pentru 2015. Vreau să călătoresc mai mult în 2015, să ajung în Budapesta, să merg până la Dortmund să văd minunea de stadion Westfallenstadium, din motive ce țin de echipa favorită, iar în iulie plănuiesc o nouă escapadă de o săptămână pe litoralul românesc. Vorba aia, o viață am, încă sunt tânăr și trebuie să profit acum să îmi trăiesc viața și să mă distrez, că după ce voi intra în viața de familie lucrurile se vor complica puțin.
  • să mă țin de blog. În 2014 am neglijat blogul foarte mult și nu am fost prea constant, dar vreau să schimb asta de anul viitor. Vreau să revin la cel puțin două postări pe zi. Nu de alta, dar eu m-am consacrat ca blogger și am devenit cunoscut ca blogger, așa că rămân fidel blogging-ului :)

Cam astea ar fi pentru un moment, probabil că ar mai fi câteva care nu îmi vin acum în cap. Bine, una dintre marile mele dorințe personale ar fi să reușesc să-mi cumpăr apartament în Cluj, fără să intru în datorii și fără să iau un credit de la bancă. Rețineți, apartament în Cluj, nu Florești, nu vreau să aud de satul ăla numit Florești. Dacă voi reuși asta în 2015 aș fi în culmea fericirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.