Din Romania

România are nevoie de mai mulți Mandachi pentru a ieși din mizeria în care se scaldă

Nu știu cum sunt alții și nici nu mă interesează, dar mie îmi place de acest cetățean pe nume Ștefan Mandachi, sucevean la origine, om de afaceri cu un oarecare succes și care, sătul să vadă cum statul nu face nimic pentru adevăratele probleme ale țării, gen lipsa de infrastructură rutieră, autostrăzi sau spitale, a luat el taurul de coarne și încearcă SĂ FACĂ CEVA, să tragă un semnal, să miște puțin rotițele acestui angrenaj numit România. Cât poate și el. Contează enorm să faci ceva concret în ziua de azi.

Nu-l cunosc personal, nu vreau să îl cunosc, dar îl urmăresc constant și îi urmăresc activitatea filantropică, îmi place cum gândește, ceea ce scrie și ceea ce face, motiv pentru care îmi scot pălăria în fața lui. Omul ăsta a ales să nu stea în turnul lui de fildeș ca alții și să numere banii, ci a ales să coboare la firul ierbii și să intre pe teren, să se implice cu acțiuni concrete, nu cu povești nemuritoare și cu postări lacrimogene pe facebook, trei like&share și Dumnezeu cu mila. Nu, el a ales să pună osul la treabă și să scoată banul din cont pentru a ajuta lumea, să își pună afacerile la dispoziția statului pentru a face un bine. Și nimeni nu i-a cerut asta, a făcut-o voluntar.

Spre deosebire de alții care mai mult dau din gură și scriu, Mandachi face ceva concret pentru societate și pentru a aduce o rază de speranță în această țară tristă. Iar pentru asta merită apreciat.

Unii vor zice că e pentru marketing, că își face reclamă la business-uri, că are, vezi Doamne, nu știu ce interese ascunse și alte blabla-uri din astea. Nu cred că are niciun interes, nu mi se pare că ar avea ceva de câștigat din acțiunile pe care le face… dar, în fond și la urma urmei, și dacă și-ar face reclamă facerilor lui, who the fuck cares? Prefer de o mie de ori un astfel de om implicat și dedicat decât unul care dă din gură și atât.

Între timp, Mandachi și echipa lui au strâns aproape 500.000 de euro din donații până la publicarea acestui articol pentru dotarea spitalelor cu echipamente medicale, prin intermediul campaniei https://www.1cm.ro/. Voi ce ați făcut pentru România?

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.