CRBL a lansat o piesă cu dedicaţie pentru bagabonţii ăia din Parlamentul României care fac ce fac şi tot la interesele lor se gândesc, nicidecum la al nostru. Aleşii neamului nu mai ştiu de unde să ciupească ca să aducă bani la buget. Bravii soldaţi care luptă pentru popor în fotoliile comode din Parlament nu se gândesc la adevăratele probleme ale ţării, ci se gândesc doar cum să mai şutească ceva bani de pe undeva, să facă ei averi şi să îşi îngraşe conturile prin băncile elveţiene, ale lor şi ale nepoţilor, ca să o ducă ei şi tot neamul lor bine.

Hai cu toţii: Aş vrea acum să schimb ceva, e ţara mea, sunt mândru de ea şi n-aş putea niciodată vota că România mea nu e jucăria ta.

Trăiesc cu speranţa că românii se vor deştepta într-o bună zi şi nu vor mai vota promisiuni deşarte, nu vor mai vota pe un kil de făină şi un pix, nu vor mai vota cu ăla care dă mai mult, nu vor mai vota cu ăla care minte mai frumos şi nu vor mai trimite în Parlament toţi dubioşii cercetaţi penal.

Eu sufăr de-un optimism cronic, genul acela de optimism care mă face să cred şi să sper că lucrurile în ţara asta se vor schimba în bine.

România nu e o ţară pierdută, aşa cum mulţi cred asta. Odată şi odată tot se va termina cu binele pentru politicieni şi apoi să vezi atunci. Să vezi atunci veselie pe capul lor când cetăţenii se vor trezi din somnul raţiunii care a născut monştrii în Parlamentul României în ultimii 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.