Sport pe pâine

Să mai contabilizăm o furăciune la GeSePe. A câta oare?

În timp ce Cătălin Tolontan e ocupat cu anchetele jurnalistice extra-sportive, oamenii de la Gazetă încearcă și ei să țină ziarul în viață.

În ediția de astăzi, 26 septembrie, vreau să semnalez o furăciune pe față la un articol despre Universitatea Cluj, echipă care se pare că nu a fost uitată de ziariștii de la Gazetă în ciuda faptului că evoluează în Liga a 4-a. „Jurnalistul” Andrei Crăițoiu s-a „inspirat” puțin mai mult din titlul lui Valentin Șchiopu din pressone.ro, dintr-un articol apărut în 11 septembrie. A se citi furat.

Și să mai trecem în revistă faptul că cele două poze cu suporterii sunt luate cu japca de pe pagina oficială de facebook a Universității Cluj, dar Crăițoiu nu s-a obosit să menționeze sursa Facebook.com/FCUCluj pentru că l-a durut mâna să facă asta, a scris doar Sursa Facebook.

Cam așa se face presă sportivă la „cotidianul de sport numărul 1 din România”. E bine!

Crăițoiule, dacă ți-aș fi eu redactor șef mâine dimineață ți-ai semna demisia!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.