Blogosfera

M-am săturat de scandaluri în online

Sunt realmente scârbit de toate scandalurile din blogosferă și din online-ul românesc, în ultimii ani s-a dat la gioale fest, toată lumea a avut și are ceva de împărțit cu cineva, fiecare are interesele lui care nu se pupă cu interesele celorlalți și din cauza asta ies mici certuri și polemici 2.0 obositoare. Motiv pentru care anunț public că începând de astăzi, 18 august 2015, vreau să mă feresc de orice fel de scandal și voi încerca să stau departe de orice fel de gâlceavă 2.0, în sensul că nu vreau să intervin în niciun fel de scandal și nu vreau să mai iau apărarea nimănui. Nu voi mai intra în polemici cu nimeni, nu vreau să mă mai cert cu nimeni, nu vreau să mă mai înjur cu nimeni și nu vreau să mă mai pun rău cu nimeni, pur și simplu vreau să evit generatoarele de scandaluri și de stres, ca să zic așa.

Am obosit, nu mai am nervi și nici răbdarea necesară să mă cert cu diverși oameni prin online. Sunt sătul până peste cap de certuri și de scandaluri. Vreau să mă pot ocupa în liniște de proiectele mele, nu mai vreau să fiu ținta atacurilor altora și nici nu mai vreau să îmi fac singur rău enervându-mă din cauza altora, iar de astăzi nu voi mai ieșit atât de mult în evidență și voi aplica foarte mult tratamentul ignorării.

Voi scrie în continuare pe blog, păreri personale, decente, fără atacuri la persoană, fără înjurături, fără să mă iau de nimeni, pe cât posibil, și fără să pornesc un scandal sau să intru într-o polemică cu cineva. Vreau să fiu zen, am nevoie de liniște și vreau să mă relaxez mai mult, nu să mă enervez în fiecare zi. Sper că voi reuși.

Eu sunt genul care atunci când sunt atacat de către cineva răspund cu aceeași monedă, nu mă las călcat în picioare de nimeni, dar asta nu se va mai întâmpla de acum înainte. Am probleme personale, am altele pe cap și nu mai îmi permit să îmi pierd timpul cu lucruri mărunte, cum ar fi certuri inutile cu diverși oameni din online. Nu vreau să mai investesc energie și răbdare pentru a mă certa cu X sau cu Y, timpul meu liber este limitat și prefer să mi-l ocup cu lucruri importante, nu să mi-l încarc cu asemenea negativisme.

Nu-mi pasă câți bani are bloggerul X, nu-mi pasă de campaniile altora, nu sunt invidios pe nimeni că face mai mulți bani ca mine din online – tot respectul pentru asta! – mă doare în cot ce mașină a primit X în teste sau ce telefon, mă doare fix la doi metri în spate de traficul pe care îl are nu-știu-cine și nu-știu-care.

Iar dacă e ceva ce am observat în ultimii ani la blogosfera din România, acela e că a ajuns să fie dominată de orgolii, formându-se mici bisericuțe care își aruncă săgeți otrăvitoare dintr-o parte în alta, iar prin săgeți mă refer, evident, la articole pe blog incisive și mesaje pe rețelele sociale. Cam asta a ajuns blogosfera românească, divizată în grupuri și lipsind cu desăvârșire ideea de comunitate.

trust no one

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.