Însemnări

O schimbare importantă în cariera mea 2.0

Astăzi, 11 martie 2016, o zi ca oricare alta, anunț în premieră națională lansarea noului meu cămin 2.0, noul meu spațiu virtual de joacă și de exprimare, vasilemanu.ro, domeniu în posesia căruia am intrat acum câteva luni după lungi așteptări.

blogging-imageDupă o carieră fulminantă de 8 ani de blogging, cu suișuri și coborâșuri, cu bucurii și necazuri, cu succese și insuccese, această mutare pe domeniul vasilemanu.ro reprezintă pentru mine un pas important spre consolidarea unui brand personal puternic în online-ul românesc. Poate mai puternic decât se află în prezent și mai relevant.

Când mă gândesc la cei aproape 8 ani de blogging pe care i-am parcurs în acest mediu de comunicare, mă gândesc în primul rând la lucrurile bune pe care le-am învățat, la oamenii pe care i-am cunoscut, la relațiile pe care mi le-am făcut, la greșelile pe care le-am făcut și din care am învățat enorm, dar, mai ales, la experiența pe care am câștigat-o. Altfel spus, această trecere pe domeniu .ro reprezintă o maturizare a mea în online.

Vă aștept zilnic pe vasilemanu.ro cu articole spectaculoase, memorabile și idei inovative.

PS: încă mai sunt mici chestiuni de pus la punct, cuvinte de tradus din engleză în română și editat pe ici-colo la temă, dar sub această formă vizuală voi activa de acum înainte în blogging.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.