Clujul meu

Se cauta voluntari pasionati de calatorie si de scris

De fiecare data am avut ocazia am promovat si am sustinut actiunile de voluntariat, pentru ca stiu ce inseamna sa fii voluntar si cat de mult te ajuta in viitor aceasta experienta. Am cativa ani de voluntariat in TIFF si la Comedy Cluj, deci cam stiu ce vorbesc. Astazi promovez o noua initiativa misto care are nevoie de voluntari, 200 la numar.

cluj

Site-ul de profil Cluj.com cauta pasionati de calatorie, de scris si de fotografie pentru explorarea tuturor localitatilor, satelor, comunelor din judetul Cluj, intr-unul din cele mai ample actiuni de voluntariat de promovare a judetului Cluj. Mai multe detalii despre proiect AICI.

Cluj.com spune povestea Clujului într-un mod mai inedit şi mai interesant. Deoarece Clujul înseamnă mai mult decât municipiul Cluj-Napoca, ne dorim să promovăm, în cadrul proiectului „Clujul văzut altfel: 422 sate, 75 comune, 5 municipii, 1 oraș”, toate localitățile din judeţul Cluj, de la marile orașe, până la cele mai mici sate și cătune!

Pentru a ajunge în cât mai multe locații, într-un timp mai scurt, vrem să formăm o echipă de voluntari. Aceștia vor vizita fiecare localitate din Cluj, vor descoperi comorile județului, poveștile oamenilor și ale acestor localități. Plecările se vor face organizat, în primele trei sâmbete ale lunii septembrie, de la ora 8 dimineața, pornind cu autocarele din Cluj. Pe traseu, echipe de câte 2 voluntari (un redactor + un fotograf) vor fi lăsate în fiecare sat, fiecare echipă având la dispoziție o zi întreagă să exploreze și să colecteze date.

Căutăm asadar aproximativ 200 de voluntari, pe doua ramuri principale:
– fotografi
– redactori (persoane care vor colecta informatii, vor nota impresii, vor tine un jurnal de calatorie etc)

Ce beneficii aveti

– contracte si diplome de voluntariat
– transportul si masa gratuite, pe timpul expeditiei
– mentionarea numelui si prenumelui, precum si a rolului ocupat (fotograf / redactor) pe pagina creata pentru localitatea in cauza.
– oportunitatea de a cunoaste, de a descoperi si de a contribui la dezvoltarea si promovarea judetului Cluj.

Data limita pentru inscrieri: 22 august 2014
Selectia voluntarilor se va face in perioada 26 – 29 august 2014.

Eu  sunt mare pasionat de calatorii, de plimbat pe coclauri si descoperit locuri noi, de asta il invidiez maxim pe Andrei pentru ce face cu Prin Transilvania, ca are sansa sa descopere locuri noi si faine. S-ar putea sa ma inscriu in mega-proiectul Cluj.com, caci dupa 7 ani de blogging, 2 ani de presa si pasiunea mea pentru calatorii si plimbat ma califica oarecum pentru un asemenea post :)

Nu cred ca trebuie sa va spun ce oportunitate importanta de afirmare e acest proiect pentru un blogger aflat la inceput de drum sau pentru o persoana care vrea sa isi faca intrarea in blogosfera, nu? :D

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

  • elisabeta requier

    Buna ziua, locuiesc in Franta si am vizitat multe locuri, sunt profesoara de franceza si imi place la nebunie sa scriu. Cu cel mai mare respect,

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.