Online & Tech

Sentimente sincere pe facebook

un-fucking-believable
(click pentru mărire)

Va frânge ceva inimi băiatul ăsta la viaţa lui. Deja are succes de mic, fetele îl vor, băieţii îl invidiază, cu toate că nici mustaţa nu i-a crescut şi nici cerneala de pe buletin nu i s-a uscat.

Mai are rost să repetăm aceeaşi placă cu, ce făceam noi la 14 ani? Nu prea cred, dar pentru cultura generală a puştimii din ziua de azi, noi ne trăiam copilăria pe afară, băteam mingea, ne jucam ascunselea, baba oarbă, şotron, castel şi alte asemenea jocuri, pe când generaţia aasta e preocupată de sentimente, relaţii, viaţă de sexuală. La 14 ani noi nu ştiam ce-i ăla internet şi de calculator auzeam mai mult prin filme. Ce-am fost şi ce-am ajuns. Voi vă imaginaţi că pe ăştia ne vom baza la bătrâneţe?

Vai de noi ce ne aşteaptă.

primită pe messenger

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

4 Comments

 • Vasile Manu

  Hai să nu mai glumim, că nu-i de râs, îi de plâns. Gândeşte-te şi tu că ăştia o să ne livreze pensia mai încolo, tu-ţi dai seama ce înseamna asta :))

  RăspundeRăspunde
 • punKreas

  Ma, asa faceam si noi la varsta lui, doar ca n-aveam facebook si altele.

  „Mai are rost să repetăm aceeaşi placă cu, ce făceam noi la 14 ani? Nu prea cred, dar pentru cultura generală a puştimii din ziua de azi, noi ne trăiam copilăria pe afară, băteam mingea, ne jucam ascunselea, baba oarbă, şotron, castel şi alte asemenea jocuri”
  No shit! tu la 14 ani te jucai baba oarba si sotron? :)) La varsta aia, iti tropaiau hormonii in tine ca mentosu’ in cola =))

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Nu tot timpul da’ ne mai jucam câte un joc din ăsta de societate p’afară. Îi drept că la 14 ani aveam un big cruch pentru câteva fete, trebuie să recunosc asta, dar nu ne canalizam energia doar pe sentimente, relaţii şi alte cele. Ne trăiam copilăria că de relaţii aveam timp mai târziu.

  Acuma nu ştiu, io aşa văd lucrurile, tu poate ai crescut în alte zone unde percepţia e diferită.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.