Cinemateca

Seriale 2015: Două seriale de comedie mișto produse de HBO

Am descoperit două producții mișto realizate în studiourile HBO, comedii faine, pe care musai să le recomand mai departe.

Ballers (2015)TRAILER

ballers hbo 2015

Serialul este bazat pe fascinanta lume a unui grup de fotbaliști seniori și o generație mai tânără de jucători din orașul Miami, Florida. Deși dau dovadă de profesionalism când vine vorba de fotbal, fiecare are problemele lui personale în afara terenului de joc. Personajul principal e Spencer (Dwayne Johnson), fosta vedetă a lumii fotbalului american, care acum este retras din activitate și încearcă să își găsească echilibrul lucrând ca manager pentru jucătorii actuali, ajutându-i cu sfaturi utile din experiența sa.

The Brink (2015)TRAILER

the brink 2015 hbo

„The Brink” este un nou serial de comedie a cărui acțiune este centrată pe criza geopolitică și efectele sale asupra a trei bărbați disperați: Walter Larson, secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii; Alex Talbott – un funcționar care lucrează la Afacerile Externe de la Ambasada SUA din Islamabad și Zeke „Z-Pak” Tilson, un pilot de luptă din marina americană care este implicat într-o afacere ilegală din industria farmaceutică.

Începe și HBO să intre puternic pe zona de seriale.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.