Cinemateca

Seriale de început de an 2016

Sărbătorile au trecut, Anul Nou a venit, ne-am relaxat, ne-am giftuit cu #celecuvenite, sarmalele și salata de boef s-au terminat, ne-am petrecut timpul #alaturideceidragi, ne-am odihnit și am petrecut în tihnă, iar acum e timpul să trecem la muncă și să ne reluăm activitatea de zi cu zi.

În această mini-vacanță de sărbători eu personal mi-am reîncărcat bateriile și m-am odihnit bine, am fost mai mult ofline decât online, am dormit mult, am ajuns la zi cu serialele cu care rămăsesem în urmă și am descoperit câteva seriale mișto noi, numai bune de văzut după o zi grea de muncă.

Blunt Talk (2015)

Este un serial de comedie ce urmărește viața jurnalistului britanic Walter Blunt, un veteran de război capricios, care are propria emisiune, „Blunt Talk”, la un post de televiziune din Los Angeles, iar împreună cu echipa sa încearcă să găsească cele mai bune subiecte pentru a ridica audiența talk-show-ului. Replici comice, faze amuzante, personaje interesante. Sezonul 1 are 10 episoade, iar sezonul 2 a fost confirmat. De precizat că rolul lui Walter Blunt e jucat de marele actor Patrick Stewart, profesorul Xavier din X-Men sau căpitanul Jean-Luc Picard din Star-Trek, asta așa, ca să știți. TRAILER

blunt-talk-poster-wide

South of Hell (2015)

Un thriller supranatural care are loc în Carolina de Sud, focusat pe Maria Abascal, o tipă cu dublă personalitate, jumătate om/jumătate demon. Ajutată de fratele său, ea luptă cu forțele întunericului și ajută diverși oameni să scape de partea demonică din ei prin exorcizare, însă se află într-o luptă continuă pentru a deține controlul cu demonul din ea însăși, Abigail, care se hrănește cu spiritele altor demoni pe care Maria îi exorcizează. E un serial interesant dacă vă plac genurile SF, supranatural, paranormal, pline de mistere și fantezie. TRAILER

Kevin from Work (2015)

Un alt serial de comedie mișto, centrat pe viața lui Kevin, un tânăr ușor timid care lucrează într-o mică corporație și ajunge să își mărturisească sentimentele, printr-o scrisoare de dragoste, față de o colegă de serviciu chiar înainte de a pleca spre Italia după ce a primit un răspuns pozitiv pentru un loc de muncă. Surpriza e că oferta de job cade, italienii renunță, iar Kevin este nevoit să rămână la actualul loc de muncă, dar va trebui să lucreze în fiecare zi cu amoreza lui căruia tocmai i-a mărturist dragostea. Atât vă zic, restul vedeți în TRAILER.

From Darkness (2015)

Fosta polițistă Claire Church este chemată din pensionare și de la viața sa liniștită de la țară în marele oraș Manchester, datorită unui caz mai vechi în care aceasta a fost implicată în urmă cu 16 ani. E un serial britanic interesant și captivant, iar asta e lucru mare, căci britanicii nu se prea pricep la seriale – TRAILER.

Billions (2016)

Primul serial pe 2016 pe care l-am văzut. E realizat de Showtime și e cu avocați. Pe scurt despre el. Avocatul american Chuck Rhoades încearcă să deschidă un caz împotriva brokerului miliardar Bobby „Axe” Axelrod pentru anumite ilegalități făcute pe piața bursieră, dar e greu să lupți cu un miliardar cu relații și influență. Serialul e la început, s-a scurs doar episodul pilot, dar e promițător. Dacă urmăriți Suits atunci merită să-l bifați și pe ăsta. O bătălie între două personaje puternice și influente din New York, într-o lume a banilor, succesului, luxului și vieții extravagante – TRAILER.

billions 2016

1 Comment

  1. Billions (2016) si From Darkness (2015) mi se par foarte bune din ce am vazut pana acum astept cu nerabdare urmatoarele episoare, Billions mi se pare ca urmareste putin ideea din Suits desi e mai diferit, frumos articol oricum.

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.