Mult a fost, puţin a mai rămas din Liga a 3-a, acolo unde Universitatea Cluj este liderul absolut al seriei a V-a, iar duminică, 6 mai, va sărbători promovarea matematică în eşalonul secund în cazul unui succes obţinut în faţa echipei a doua a Gazului din Mediaş.

Mai avem câteva etape şi scăpăm de meciurile pe satele şi maidanele Clujului. A fost un an greu, obositor, dar revenim pe a doua scenă a fotbalului românesc cu speranţă şi încredere că în anul Centenarului clubului să fim acolo unde îi şade bine unei echipe de tradiţie ca Universitatea Cluj, în prima divizie.

Programul ultimelor 5 etape pentru „U” Cluj:

Gaz Metan II (acasă) – duminică, 6 mai
Comuna Recea (deplasare) – miercuri, 9 mai
Metalurgistul Cugir (acasă) – sâmbătă, 12 mai
Avântul Reghin (deplasare) – sâmbătă, 19 mai
Industria Galda (acasă) – sâmbătă, 26 mai

După un an în care ne-am luptat pe frontul ligii a patra cu toate echipele de amatori din judeţ care practică fotbalul mai mult din plăcere şi de care am trecut fără prea mari emoţii, în eşalonul trei a fost puţin mai greu şi cu un plus de valoare, însă am trecut la pas şi de „C”.

Din liga secundă începe greul, acolo unde vin deplasări mai lungi, costuri mai mari, iar valoarea echipelor e evident mai mare. În Liga a 2-a „U” îşi dă dă examenul de maturitate fotbalistică, acum dacă îl va trece vom vedea.

Eu sunt mai optimist din fire şi îmi place să gândesc pozitiv, iar cu pragmatism, linişte, muncă şi dăruire vom trece şi peste Liga a 2-a. Am încredere în echipă, în conducere, în staff-ul tehnico-administrativ şi în băieţii care îmbracă tricoul alb-negru. Indiferent de rezultate, noi vom fi lângă „U” mereu! La bine şi la greu!

Chiar dacă galeria nu mai e la fel de unită ca pe vremuri, e timpul să lăsăm deoparte certurile şi animozităţile dintre fani, să lăsăm deoparte râca asta dintre anumite grupuri de suporteri şi să fim mai uniţi ca niciodată pentru „U”! Avem nevoie de această unitate pierdută în liga doua.

În altă ordine de idei, duminică, 6 mai, de la ora 13:30, cu toţii pe stadionul „Dr. Mircea Luca” (Cluj Arena) pentru a sărbători împreună promovarea. Promovăm împreună! Pentru că #ÎmpreunăsuntemU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.